Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Algren

PBF - Chorąży Algren

Wyświetlanie 15 wpisów - od 481 do 495 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Szeroka wiązka szybko je usmażyła po chwili podłoga pełna była ich szczątków.

uss predator
    Uczestnik

- uf dobrze mieć cię czasem pod ręką- powiedziawszy to ruszyłem dalej kryjąc się w cieniu wzdłuż korytarza

Pitmistrz
    Uczestnik

Korytarz zdawał się ciągnąc w nieskończoność zawsze lekko skręcając w prawo tak że nie widziałeś końca.Po około 200 metrach doszedłeś do drzwi umieszczonych na lewej ścianie.

uss predator
    Uczestnik

Drzwi nie były pilnowane po chwili namyslu podbiegłem do nich

Pitmistrz
    Uczestnik

Ze zdziwieniem rozpoznałeś standardowe federacyjne drzwi do kwatery.

uss predator
    Uczestnik

Podchodząc bliżej drzwi upewniłem się że to standardowy zamek federacji- dziwne bardzo dziwne, ciekawe czy mozna je tak łatwo otworzyć

Pitmistrz
    Uczestnik

Ustąpiły bez problemu w środku znajdowała się standardowa kwatera gwiezdnej floty wszytko było nie nagannie poukładane a łóżko zaścielone ze zdziwieniem stwierdziłem że na grodzi są oznaczenia USS Enterprise D.

uss predator
    Uczestnik

- enterprise D??- zdziwiłem się dodając- on się rozbił po ataku klingonów, lecz jeśli to jest enterprise to musi być tu mostek - powiedziawszy to wyszłem z kwatery i próbowałem znaleść droge do windy albo czegoś

Pitmistrz
    Uczestnik

Niestety korytarz dalej ciągnął się niemal bez końca w pewnym momencie znowu trafiłeś na drzwi wyglądały identycznie jak te poprzednie.

uss predator
    Uczestnik

- hm.. niech zgadne -- podchodząc do drzwi miałem wrażenie że robie kółko

Pitmistrz
    Uczestnik

Drzwi wyglądały identycznie po za faktem że nie widniały na nich ślady twoich palców.

uss predator
    Uczestnik

- zobaczmy co tam jest - w tej chwili wyciągnełem ręke do zamka

Pitmistrz
    Uczestnik

Jednak drzwi ani drgnęły najwyraźniej nie były podłączone do zasilania.

uss predator
    Uczestnik

-hm... trzeba ręcznie- tuż nad panelem była skrzynka z bezpiecznikami

Pitmistrz
    Uczestnik

Drzwi otworzyłeś bez problemu ale w środę zamiast federacyjnej kwatery ujrzałem maszynownie drapieżnego ptaka klasy B'rel 3 pracujących w środku Klingonuw patrzyła na ciebie z równym zdziwieniem jak ty na nich.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 481 do 495 (z 577 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram