Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Algren

PBF - Chorąży Algren

Wyświetlanie 15 wpisów - od 466 do 480 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • uss predator
    Uczestnik

- stój bo strzel- jednak stworzenie biegło dalej wtedy przycisnełem guzika fazera który wystrzelił odrazu powalając obcego na ziemie

Pitmistrz
    Uczestnik

Jednak stworzenie natychmiast podniosło się i z rykiem zruciło w twoim kierunku dzieliły cię od niego nie całe 2 metry.

uss predator
    Uczestnik

Szybkim ruchem palców przestawiłem broń na zabijanie i biegnąc za siebie strzeliłem ponownie co powaliło stwora z hukiem porównywalnym do wybuchu granatu

Pitmistrz
    Uczestnik

Potwór padł ale widać było że ciągle żyle ponieważ jego klatka piersiowa unosiła się w górę i w duł.

uss predator
    Uczestnik

Podchodząc powoli postanowiłem się przyjżeć z kim mam doczynienia trzymając fazer w pogotowiu

Pitmistrz
    Uczestnik

Nie był to żaden ze znanych ci gatunków wyglądał raczej jak potwór z piekła rodem jego skóra była czarna i pokryta wieloma bliznami w rozwartych ustach zauważyłeś długie na 2 cale kły a palce u rąk były zakończone długimi pazurami.

uss predator
    Uczestnik

patrząc na niego robiło mi się nie dobrze a więc odszedłem w kierunku drzwi przy których był panel

Pitmistrz
    Uczestnik

Drzwi rozsunęły się bezgłośnie kiedy tylko do nich podszedłeś.Za drzwiami znajdował się ciemny korytarz prowadzący w prawo i lewo także oświetlony przez czerwone lampy.Kiedy wyszedłeś przed drzwi po lewej stronie usłyszałeś metaliczny dźwięk trudny do zidentyfikowanie.

uss predator
    Uczestnik

Słysząc ten dźwięk cofnąłem się w głąb pomieszczenia zerkając w korytarz kątem oka

Pitmistrz
    Uczestnik

Niestety czerwone lampy dawały zbyt mało światła abyś mógł coś dojrzeć.

uss predator
    Uczestnik

Trzymając się w cieniu wszedłem do korytaża wzdłuż ściany gdzie światło niemal nie padało a dzwięk stawał się z każdym krokiem głośnieszy

Pitmistrz
    Uczestnik

Mimo że głos przybierał na sile nie mogłeś zidentyfikować źródła dźwięku a korytarz zdawał się ciągnąc w nieskończoność.***Po kilku minutach doszedłeś do niewielkiego otworu nie większego niż 14 cali w przekątnej z niego dochodził właśnie uw dźwięk.

uss predator
    Uczestnik

Z kardzą chwilą dzwięk stawał się coraz głośniejszy wkońcu postanowiłem zerknąć do dziury........

Pitmistrz
    Uczestnik

O tym że nie był to najlepszy pomysł dowiedziałeś się kilka chwil później kiedy z otworu wyleciały mrowie małych owadów i natychmiast rzuciły się na ciebie.W samym otworze nie było nic szczególnego tylko metalowy tłoko który chodził do gury i w duł wytwarzający dźwięk.

uss predator
    Uczestnik

owady nagle ruszyły się w moją strone w tej chwili wyciągnełem fazer i rospoczełem rześ.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 466 do 480 (z 577 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram