Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Algren

PBF - Chorąży Algren

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

- Ilość szczątków odpowiada sądzie lub bardzo małemu promowi zastanawiające jest tylko to z czego był zbudowany uw obiekt - powiedział Felix siedząc przy konsoli naukowej - Szczątki składają się ze stopu polidyrutanu nie wiele broni go przecina.

uss predator
    Uczestnik

- dowiedz się czego się da o szczątkach sygnature broni najbardziej jak tylk to zrobisz wracamy na kurs - tak jest - w tej chwili felix zaczą wciskać jakieś klawisze a w promie było słychać jak komputery zaczynają naprawdę pracować

Pitmistrz
    Uczestnik

Po chwili na płycie transportera pojawił się całkiem spory kawałek a Felix i kadet który cię obudził podeszli do niego z trikorderami.Drugi danube zawisł obok was i skanował okolicę.

uss predator
    Uczestnik

Savi po dłuszym przyglądniu się- i co pokazują trikodery felix

Pitmistrz
    Uczestnik

- Sygnatura jest definitywnie Kardaziańska ale nie potrafię ustalić z jakiej broni to coś zostało zniszczone, właściciela także nie mogę ustalić musiało należeć do cywilizacji nie znanej federacji - powiedział Felix spadając na fotelu i po prostu zrucając trikorder na konsolę która zapiszczała jak by na znak protestu.

uss predator
    Uczestnik

- felix - krzykneła savi padają na drugi fotel - uważaj chcesz mnie o zawał przyprawić - przepraszam - dobra smith wracajmy na kurs

Pitmistrz
    Uczestnik

2 małe okręty nawróciły i obrały poprzedni kurs.******Tymczasem w nie znanym miejscu chorąży Algren siedział przywiązany do krzesła czekając na swój los.

uss predator
    Uczestnik

- smith dodaj gazu- jak dużo - warp 5 - aya aya prze pani W tej chwili dało się usłyszeć gwałtowne przyszpieszenie i lekkie strząsy- felix co pokazują czuniki jakieś nowości - nowości hm.... nie narazie nie - ok *****Próbując się oswowodzić się z węzłów próbowałem wymyślić jak zawiadomić swojich ludzi - no to się wpakowałem po uszy jak - powiedziałem sam do siebie

Pitmistrz
    Uczestnik

Oba okręty przyśpieszyły nie znacznie skracając tym samym czas podróży.**************Nagle światło zgasło a na jego miejscu zaczęły błyskać czerwone lampy więzy opadły a przed sobą ujrzałeś jakąś ciemną postać stojącą w bez ruchu jakieś 3 metry od ciebie.

uss predator
    Uczestnik

W oddali stała jakaś postać - kim jesteś- krzyknąłem- i gdzie ja jestem

Pitmistrz
    Uczestnik

Nie usłyszałeś odpowiedzi tylko basowe warknięcie za sobą usłyszałeś jakiś chlałaś a kiedy odwróciłeś się zobaczyłeś leżący na ziemi fazer.

uss predator
    Uczestnik

- odpowiadaj do cholery - powtórnie mówiąc to ocierałem ręce i zastanawiałem się nad szybkim chwyceniem fazera

Pitmistrz
    Uczestnik

Usłyszałeś tylko kolejne burknięcie i stworzenie odwróciło się zobaczyłeś świecące żółte oczy na tle czarnej sylwetki a także długie szpony na zwisających przednich kończynach.

uss predator
    Uczestnik

W tej chwili wyskoczyłem z krzesła i szybkim ruchem chwiciłem fazer stając dumnie - może teraz zechcesz pogadać- po wypowiedzeniu przestawiłem fazer na ogłuszanie

Pitmistrz
    Uczestnik

Stworzenie szybko ruszyło w twoim kierunku z wyciągniętymi łapami.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 577 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram