Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Algren

PBF - Chorąży Algren

Wyświetlanie 15 wpisów - od 436 do 450 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • uss predator
    Uczestnik

- doskonale milten a dowiedziałes się coś o naszym nowym okręcie może się przydać wiewsz o tym a więc co z nim - spytała savi ściskając ręce razem za głową

Pitmistrz
    Uczestnik

- Z tego co wiem stacjonuje w układzie Betazed przechodził jakiś remont w stoczni czy coś.

uss predator
    Uczestnik

- dowiedz sie kiedy będzie gotowy i zawołaj felixa- dobrze- w tej chwili milten wyszedł z pomieszczenia Po chwili do pokoju wszedł felix - wołałaś- tak słuchaj jak tylko będzie jakaś informacja o kapitanie lub możliwym jego położeniu daj mi znać

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak sir - powiedział felix i wyszedł.

uss predator
    Uczestnik

Savi siedząc sama nie zauważyła że jest jusz po 23 więc zamkneła drzwi zgasiłaświatło i poszła spać Następnego rankaSavi wstał zauważając że spała w ubraniu na co wsumie nie zwróciła uwagi zjadła śniadanie i usiadła przy biurku czekając na to co dziś się stanie

Pitmistrz
    Uczestnik

Ciemne pomieszczenieOd kilku godzin siedziałeś i wpatrywałeś się w ten panel powoli zaczynałeś odczuwać głód i pragnienie a także potrzeby fizjologiczneUkład Sigma DraconisKomputer nie przekazał żadnych interesujących wieści po za jedna.USS Eqinox wykrył ślady napędu wchodzące do układu T'konta ale żadnych wychodzących po analizie okazało się że są zgodne z poszukiwanym B'relem.

uss predator
    Uczestnik

Mimo że moje potrzeby się odzywały próbowałem sobie przypomnieć co to za jezyk - daje głowe że znam skąś ten język Układ Sigma DraconisSavi przeczytając to była jusz pewna że kapitan jest na pokładzie tego b'rela=^= felix chodz tu szybkoPo niecałych 10 minutachFelix wbiegł do pokoju - słucham - wiesz co jestem pewna .że kapitan jest na pokładzie tego B'rela - też tak myśle- słychaj doweidz się na jakim etapie remontu jest nasz nowy okręt i czy może jeśli może tu przylecieć- dobrze ale kto go nam przywiezie- z tego co wiem to część nowej załogi jest w Betazet oni nam go dostarczyli by - dobrze ide się dowiedzieć

Pitmistrz
    Uczestnik

Ciemne pomieszczenieJęzyk przypominał Kardaziański ale bez tłumaczenia nie potrafiłeś go odczytać.Po chwili panel zabłyszczał na czerwono i zgasł pozostawiając cie w ciemności.Układ Sigma DraconisPo około 20min wrócił Felix i powiedział - Okręt może wyruszyć w każdej chwili uzupełniają właśnie zapasy ale nawet przy max warp będą do nas lecieć około 14dni.Po za tym mamy rozkazy od dowództwa mamy się udać na miejsce wykrycia sygnatury b'erela w 2 wahadłowcach klasy Danube i wspomóc USS Eqinox.

uss predator
    Uczestnik

- no to idziemy Savi wraz z Felixem wyszła z kajuty i udała się do hangaru 20 minu później- wszyscy gotowi no to lecim- powiedziawszy to Smith wyleciał z hangaru z pełną prędkością w kierunku podanych współżędnych - kiedy tam dolecim smith - spytała savi

Pitmistrz
    Uczestnik

Z hangaru wyleciałby dwa smukłe danube kierując się w nieznanym kierunku a po chwili weszły w warp.Na pokładzie jednego z nich Smith odpowiedział - To zależy prędkość przelotowa wynosi warp 4 ale z taką prędkością dolecimy tam za ponad 4 dni możemy oczywiście przyśpieszyć do warp 5 co skróci naszą podróż o 2 dni ale zużyjemy więcej paliwa.********Tymczasem w odległym układzie Betazed z doku wyszedł federacyjny okręt i natychmiast wszedł w wysoki warp nie zdradzając nikomu swojego celu podróży.

uss predator
    Uczestnik

- trzymaj się warp 4 - powiedziała savi siedząc z tyłu i zastanawiając się - o czym myślisz- spytał felix- o róznych sprawach- no domyślam sie o jakich - co to miało znaczyć - savi mam wiadomoś z dowódctwa nasz okręt właśnie opóścił dok w betazet i leci tu lecz jak mówiłem trochę mu to zajmie- wtrącił milten - dzięki a teraz się zdrzemnę

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy otworzyłaś oczy ujrzałaś śpiącego na koi po przeciwnej stronie Miltena a nad nim jakąś kadetkę której ręka zwieszała się z koi i wisiała kilka centymetrów na Miltenem.

uss predator
    Uczestnik

Po cichym wstaniu i zerknięciu na panel nawigacyjny nic się nie działo więc położyła się i leżała dalej poczym usneła

Pitmistrz
    Uczestnik

Obudził cię jakiś kadet 3 stopnia i powiedział - Mem natrafiliśmy na jakieś szczątki uznałem ze powinna pani wiedzieć.

uss predator
    Uczestnik

Słysząc to savi wstała szybcij niż zwykle - jakie dokładnie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 436 do 450 (z 577 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram