Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Algren

PBF - Chorąży Algren

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Obudził cię sygnał czerwonego alarmu a komputer potwierdził dotarcie do celu.

uss predator
    Uczestnik

Wstałem i wybiegłem niemal że nie wywalając jakiegos kadetaa i ujżając jakiegoś starszego oficera zatrzymałem go - czemu wyje ten czerwony alarm

Pitmistrz
    Uczestnik

- SB 99 została zniszczona nawet nie zdążyli wysłać wezwania pomocy zastaliśmy tylko szczątki - powiedział śpiesznie i pobiegł w swoją stronę.

uss predator
    Uczestnik

Po usłyszeniu tego podbiegłem do okna i ujżałem szczątki stacji którą uważałem niemal nie do zniszczenia.W tej chwili podbiegł do mnie felix - jusz pan wie co sie stało- tak widze skótki tego co ktoś zrobił - musiał byś silny - przyjdz do mnie wraz z miltenem za 10 minut- sir.- poprostu przyjdz W tej chwili felxi odszedł szybkim krokiem a ja weszłem do kajuty i usiadłem przy komputeże 10 minut poźniej Felix wraz z Miltenem weszli i usiedli przy biurku- milten pamiętasz ten tunel który widziałeś - ten w który wlecieli ci którzy zniszczyli galaxy- tak- do czego pan zmiierza- powiedzial Felix- przeglądałem dane historyczne- i - znalazłem raport kapitana Archera z roku 2154 o rasie Xindy którzy używali takich tuneli

Pitmistrz
    Uczestnik

- To prawda wygląda podobnie możliwe że to ta sama technologia lub podobna ale jedno jest pewne napastnicy to nie Xindi - powiedział Milten czytając opis pod obrazkiem.

uss predator
    Uczestnik

- a kto według ciebie

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie wiem kapitanie ale powiem w tajemnicy naukowy na tym okręcie to stary znajomy mojego ojca i wiem jedno kimkolwiek napastnicy są dają sporocytowe oznaki życia - powiedział Milten.

uss predator
    Uczestnik

- dowiedzcie się czego możecie o napastnikach :jakiej broni używają i woogle czego się da ja pogadam z kimś kto może wiedzieć gdzie teraz się udamy- tak jestW tej chwili wyszłem wraz z Felixem i Miltenem którzy udali sie w innym kierunku zaś ja udałem się w kierunku mesy.Po wejściu do mesy zauważyłem pierwszego siedzącego przy oknie samemu wziełem coś do jedzenia i podszedłem pytając- czy to wone miejsce sir.

Pitmistrz
    Uczestnik

Pokazał na krzesło nie odzywając sie tylko zmierzył cię typowo Wolkańskim sposobem a kiedy usiadłeś powiedział - W czym mogę wam pomóc chorąży zakładam że chcecie spytać o to co się stało w układzie niestety dysponujemy nadal skromnymi danymi.

uss predator
    Uczestnik

- to tesz sir. ale bardziej obchodzi mnie gdzie się udamy teraz do jakiego układu- spytałem z zachowaniem powagi tak jak do wolkana chodz pierwszy nim nie był

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie udamy się nigdzie chorąży pozostaniemy tutaj i będziemy pomagać rozbitkom kilka okrętów które przetrwały bitwę ma ciężkie uszkodzenia im także będziemy udzielać pomocy jeszcze jakieś pytania chorąży?

uss predator
    Uczestnik

- może ja i moja załoga możemu jakoś pomóc

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie wydaje mi się chorąży z tego co wiem ma pan rozkaz udać się do układu Betazed niedługo będzie tędy przelatywał konwój którego celem jest Sigma draconis będzie pan znacznie bliżej celu jeszcze jakieś pytania?

uss predator
    Uczestnik

- jedno kiedy bedzie przelatywał ten konwój chciałbym powiadomić swojich

Pitmistrz
    Uczestnik

- Za około godzinę i 27min chorąży

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 577 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram