Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Algren

PBF - Chorąży Algren

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

- Beta zed - zamyślił się Tellaryta - to całkiem daleko - pomyślał jeszcze chwilę napił się swojego napoju po czym wyjął z kieszeni padda i zaczął coś sprawdzać - jedyny okręt który leci w kierunku Beta zed to USS Galaxy wyrusza za godzinę radzę się pospieszyć wyślę do dowódcy że zabierze się pan na pokład - to powiedziawszy wziął kolejny kawał mięcha i kontynuował posiłek nie zwracając na ciebie uwagi.

uss predator
    Uczestnik

Wstałem zadowolony wedząc że mam jusz transport wyciągnełem komunikator =^=Algren do Larsen=^= słucham =^= zbierz załoge i spotkajmy się prz okręcie Uss Galaxy za 45 minut przygotowani do podruży

Pitmistrz
    Uczestnik

:ufp: Tak jest - odpowiedziała i zakończyła połączenie w tym czasie podszedł do ciebie jakiś chorąży i powiedział - Chorąży Algren mam dla pana przesyłkę - w jego ręku widniał mały padd do ciebie podstawił drugi aby przyjąć odcisk kciuka.

uss predator
    Uczestnik

Dając odcisk kciuka odebrałem padda patrząc na chorążego który go przyniusł, poczym włączyłem padda

Pitmistrz
    Uczestnik

Padd był czysty nie zawierał żadnych informacji ani jednego znaku. Kiedy podniosłeś głowę chorążego już nie było.

uss predator
    Uczestnik

Ździwiłem się ale nie miałem czasu do stracenia i udałem się do doków.Po kilku minutach doszłem do doków ae nie miałem pojęcia gdzie jest zadokowany USS Galaxy, na szczęście przechodził jakiś oficer wię go szturchełem - przepraszam ale nie wiesz gdzie jest zadokowany Uss Galaxy

Pitmistrz
    Uczestnik

Wskazał na śluzę za twoimi plecami i uśmiechną sie po czym ruszył dalej.Przy śluzie stał wartownik broniący osoba niepowołanym wstępu na pokład.

uss predator
    Uczestnik

-Chce się widzieć z kapitanem tej jednostki mam dla niego ważną wiadomość

Pitmistrz
    Uczestnik

- Musze się pierw połączyć z mostkiem mam powiedzieć że kto chce się widzieć z kapitanem? - odpowiedział mieżąc cię wzrokiem.

uss predator
    Uczestnik

Stałem cierpliwie nidługa chwile gdy zobaczyłem jak moji starsi oficerowie się zaczeli zbierać ale mimo to dusiłem wzrokiem strażnika

Pitmistrz
    Uczestnik

- Powiesz wreszcie kogo mam zapowiedziec kapitanowi czy nie masz imienia - powiedział do ciebie strażnik patrząc jak na idiotę.

uss predator
    Uczestnik

Chorązy Algren i lepiej zmień ton z jakim się do mnie zwracasz

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak jest sir - powiedział i odszedł na bok a po chwili wrócił i powiedział - kapitan jest w swoim gabinecie - po czym dodał - sir - i zaczął patrzeć w inną stronę.

uss predator
    Uczestnik

W tym czasie podszzedł do mnie diego - poczekajcie chwile musze omówić transport z kapitanem tego okrętu- poczym wszedłem na pokład.tusz po wejściu na pokład gdzie znajdował się gabinet kapitan widać bylo jaki to ogromny okręt ale po chwili stalem jusz przed drzwiami gabinetu wziełem głęboki wdech i wcisnełem dzwonek

Pitmistrz
    Uczestnik

Po chwili drzwi otworzyły się w gabinecie zobaczyłeś siwiejącego Bajoranina w randze kapitana ten popatrzył na ciebie i powiedział - Tak Chorąży Algren proszę siadać w czym mogę pomóc - po czym wskazał na jedno z krzesłem na przeciwko biurka.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 577 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram