Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Algren

PBF - Chorąży Algren

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

:ufp: Jak mówiłem do jutra będzie zamontowany sir.Po zakończeniu połączenia wkroczyłeś do znanej ci juz mesy z powodu późnej pory znajdowało się w niej zaledwie kilka osób.

uss predator
    Uczestnik

usiadłem w tym samym stoliku a z replikatora zmówiłem Wielkiego schabowego z burakami .po zjedzieniu doś mocnej kolacji co trwało blisko godzine postanowiłem pójśc na swój okręt do swojej kajuty i się przespać.30 minut później- narasicie u sibie - powiedziałem wchodząc do swojej kajuty gdzie niemal natychmiast położyłem się i zasnołem jak małe dziecko

Pitmistrz
    Uczestnik

- Jest godzina 8:00 - standardowo wygłosił komputer a ty wstając zauważyłeś świecąca lampkę sygnalizująca wiadomość po jej odczytaniu okazało się że zawiera nowe rozkazy.Według rozkazów miałeś eskortować konwój do systemu Zrim razem z 2 innymi okrętami USS Posejdon klasy Centaur i USS Miru klasy Polaris. Wylot godzina 10:20.

uss predator
    Uczestnik

Bez pośpiechu zjadłem śniadanie i wyszłem z kwatery ale tym razem postanowiłem przejści się do maszynowni sprawdzić jak spisuje się nowy rdzeń20 minut później maszynowniaWchodząc widziałem jak nowy rdzeń jest jusz na miejscu a z pomieszczenie obok wychodził diego mówiąc- piękny prawda- tak - wypowiadajć to wyszłem z maszynowni 20 minut później mostekJa zwykle powitała mnie pierwsza- kapitan na mostku - witaj - jak tam spotkanie z burakami z biura tempralnego - bywały lepsze a sprowadz mi do sali narad miltena, diega i felixa no i ty tesz przyjdz - wypowiadając to weszłem do sali narad

Pitmistrz
    Uczestnik

Po jakiś 5 min cała obsada mostka siedziała na swoich miejscach w sali odpraw a ty wstałeś i zacząłeś mówić.

uss predator
    Uczestnik

- chciałem żebyście wiedzieli jaką dali nam robote tym razem -Wszyscy popatrzyli na mnie jakoś dziwnie ale kątynułowałem- a dokładnije mamy eskortować konwój asz do układu zrim ale nie będziemy robić tego sami 2 okręty USS Posejdon klasy Centaur i USS Miru klasy Polaris będa nam pomagać w tej misji jakieś pytania- poczym usiadłem

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak kapitanie kiedy wyruszamy i ile transportowców będziemy eskortować? - zapytał taktyczny a PO dodała - Według moich obliczeń będziemy tam lecieć 4 dni przy warp5 - powiedziała ściskając w ręku pada z obliczeniami - uznałam że powinien pan wiedzieć.

uss predator
    Uczestnik

- dziękuje pierwsza a co do ilości transporterów to niewiem ile ich będzie a wyruszamy o 10.20 i jeśli to wszystko to możecie się rozejśc i przygotójcie okręt do lotu

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak jest sir - powiedzieli i zaczęli powoli wychodzić z pomieszczenia a ty mogłeś przez okno oglądać dokującą właśnie obok Nebule.

uss predator
    Uczestnik

Poczym udałem się do swojej kwatery do której doszłem w 20 minut.Usiadłem przy biurku i zaczełem czytać informacje o misji

Pitmistrz
    Uczestnik

Układ Zrim 4 planety. Pierwsza planeta klasy D druga klasy L w czasie terraformowania trzecia planeta klasy M tutaj zmierza konwój 4 planeta gigant gazowy klasy J.Do układu Zrim będziesz lecieć 102 godziny przy prędkości warp 5.Konwój będzie zawierał 2 transportowce i jeden okręt pasażerski.Konwojem będzie dowodził podporucznik Ares z USS Posejdon.

uss predator
    Uczestnik

Po przeczytaniu tego wszystkiego o misji postanowiłem się zdrzemnąć i w tej chwili wcisnełem guzik komunikatora =^= Algren do pierwszej=^= pierwsza słucham =^= prosze mnie obudzić 20 minut prze odlotem =^= tak jest

Pitmistrz
    Uczestnik

Jakiś czas potem - Jest godzina 10:00 - wyrecytował komputer namolnym głosem a ty otworzywszy zaspane oczy zobaczyłeś twarz PO a potem poczułeś gorący pocałunek.

uss predator
    Uczestnik

- witaj pierwsza - powiedziałem nie wiedząc co robić - chyba powinnyśmy iść na mostek a przynajmiej ja - tak sir.

Pitmistrz
    Uczestnik

- Mamy jeszcze 20min zdążymy pójść na mostek - powiedziała i jeszcze raz namiętnie cię pocałowała a przy okazji pchnęła powrotem na łóżko z którego zaczynałeś się podnosić.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 577 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram