Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Algren

PBF - Chorąży Algren

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Nie było wśród nich nic ciekawego lista potrzebnych na okręcie rzeczy przysłona przez kwatermistrza i inne tego typu rzeczy.Czytając raporty nawet nie zauważyłeś kiedy zasnąłeś.***- Jest 8:00 - zakomunikował komputer a ty zerwałeś się na równe nogi zrzucając kilka padów z biurka.

uss predator
    Uczestnik

Wybiegłem wręcz z swojej kajuty wchodząc w pośpiechu na mostek gdzie powitała mnie pierwsza- witam kapitana miał pan przyjśc na 2 zmiane wczoraj - wiem pierwsza ale zaspałem dość mocno ile jeszcze do bg24

Pitmistrz
    Uczestnik

- Kilka godzin dzisiaj wieczorem dolatujemy - odpowiedziała pierwsza uśmiechając się.

uss predator
    Uczestnik

- świetnie przynajmiej zrobi sie mały remont - powiedziawszy to uśmiechnełem się dodając - pierwsza przejmuje dowodzenie ty jesteś wolna - dziękuje sir.- poczym wyszła rozpromieniona z radości jak się domyślam

Pitmistrz
    Uczestnik

Pod koniec twojej służby okręty doleciały do stacji gdzie miranda pochwycona promieniem trakcyjnym została wciągnięta do doku a ty zostałeś wezwany do dowódcy stacji.

uss predator
    Uczestnik

Mineło jusz 28 minut od dokowania i stałem pod dzwiami dowódcy bg24 ,z wielką niechęcią ale zadzwoniłem do dzwi.

Pitmistrz
    Uczestnik

Drzwi po chwili sie otworzyły za biurkiem siedział właśnie ten kapitan który wrzeszczał na ciebie w czasie lotu. - Tak usiądźcie Chorąży - powiedział już spokojnym głosem a kiedy usiadłeś powiedział - Czy nie znasz dyrektyw temporalnych zabierając tego obcego na pokład prawdopodobnie zmieniłeś przyszłość czy wiesz jakie to może mieć konsekwencje - po czym wyciągnął z biurka padda i podając ci go powiedział - tutaj ma pan wezwanie na przesłuchanie za 4godziny przybędą panowie z biura temporalnego a obcego proszę przesłać do ambulatorium w bazie jeśli nie ma pan żadnych pytań jest pan wolny - powiedziawszy to czekał czy czasem nie masz jakiś pytań.

uss predator
    Uczestnik

- mam tylko jedno pytanie czy miałem go tam zostawić na śmierć

Pitmistrz
    Uczestnik

- Nie można zmieniać historii ponieważ skutki takiego działania mogą być tragiczne a co jeśli ten osobnik sprowadzi zagładę na federacje?

uss predator
    Uczestnik

- mimo wszystko nie zostawiłbym go tam na śmierć i jeśli moge chciałbym jusz iść

Pitmistrz
    Uczestnik

- Tak proszę chorąży - powiedział kapitan kiwając głową.Chwile po wyjściu usłyszałeś głos PO który dobiegał z komunikatora - Kapitanie według naszego mechanika możemy jutro odlatywać instalacja rdzenia trochę potrwa ponieważ jakieś gówno się stopiło ale do jutra wszystko będzie cacy.

uss predator
    Uczestnik

=^= nie musimy się tak śpieszyć mam jeszcze małą sprawe na stacji do załatwienia - poczym zamknełem połączenie i udałem się do tutejszej mesy

Pitmistrz
    Uczestnik

Mesa była dużym okrągłym pomieszczeniem z całą masą stolików i krzeseł a dostarczaniem posiłków zajmowały się 3 replikatory.Wewnątrz znajdowało się ze 30 młodszych oficerów i kilku kadetów każdy rozmawiał i śmiał się ty natomiast upatrzyłeś wolny stolik nie opodal okna.

uss predator
    Uczestnik

Usiadłem przy nim i zaczełem rozmyślać o tym obcym podporuczniku którego zabrałem z tamtego okrętu , czy to aby był rozsądny pomysł

Pitmistrz
    Uczestnik

Siedziałeś tak z dobrą minutę kiedy odezwał się komunikator. :ufp: Kapitanie tutaj Wather te patałachy na stacji twierdzą że nie mają rdzenia warp dla naszego okrętu mógłby pan coś na to poradzić?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 577 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram