OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 751 do 765 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

tak, alternatywy 4: "w jeleganckim towarzystwie to sie nazywa grog" :Dwy sie martwcie lepiej zeby zlapac zamachowca i wywiesc go ze stacji zanim O'Doom wroci i sie dowie ze mu gostek kaplice wysadzil

Naukowy
    Uczestnik

Albo niczym jego świetobliwość The'urg wpadnie zobaczyć jak mu Kardasjanin kaplice "urządził" :DPs. czekam na wypełnienie tagów które Wilga zostawił dla van Klausa..umówienie sie na spotkanie dotyczące losów brata Pita.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Qrde... Nie mam weny!!Co sklepię parę słów to zaraz kasuję bo mi się nie podoba i wydaje mi się, że historia nie trzyma się kupy :eek:Weźcie mnie pogońcie do roboty pod groźbą dekompilacji alboco...Z tego wszystkiego siedzę całymi dniami i czytam ditl. Teorię pola warp mam już chyba w małym palcu.Jak tak dalej pójdzie to zabiorę się za budowę działającego silnika 😆

Zuza
    Uczestnik

EMH, do roboty!!Albo Ci kable powyrywam!!!Pisz, albo karniaka zaliczysz :PStarczy? 😉

Naukowy
    Uczestnik

Korin, napisz posta o tym co wysyłasz, żebym wiedział jak mają ci z wywiadu zareagować na twą wiadomość.

Zuza
    Uczestnik

Arille ma zgłoszoną nieobecność, więc może Ci nie odpisać...

Naukowy
    Uczestnik

Cóż..informacja na przyszłość 🙂

fluor
    Klucznik

Oprócz Arille jest tam jeszcze Nan. AFAIK Korin nie posiada żadnych kodów kontaktowych, wszystko było/jest ukryte bezpiecznie (?:P) w głowie Corvusa, jej przełożonego.Dlatego też Nan wyśle sygnał do swojej komórki z romulańskiego wywiadu, a co już dalej z tym będzie...(post wkrótce)

Naukowy
    Uczestnik

Klingoni może i nie odczytają sygnałów, ale je wykryją..więc mała ewakuacja z miejsca nadawania byłaby wskazana.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Witam krótko aczkolwiek treściwie :)Jak się enpecuje hologramy?Wymyśliłem sposób następujący, żeby to wyglądało na poważną awarię i w miarę sensownie wyłączyło mnie z gry na jakiś czas (sorry, ale nie jestem w stanie powiedzieć na jak długo - najprawdopodobniej do momentu aż znajdę sobie nowego pracownika do działu handlowego):1. Proponuję, żeby doktorków przejąła Zuza z uwagi na cięty języczek i niebanalną znajomość kwestii medycznych.2. Jak to miałoby wyglądać: Senak otwiera maszynownię a ja pakuję się tam razem z nim na wypadek gdyby jednak ktoś został w środku.Akcja właściwa: kiedy szwędam się po maszynowni, na skutek przegrzania strzela kolektor plazmy i strumień plazmy wali mnie prosto w emiter.Uszkadza go na tyle poważnie, że komputer nie daje rady w tym czasei mnie przetransferować do systemu emiterów pokładowych.Na czas naprawy emitera, jestem uwięziony w nim.Zuza - Jeden i Dwa są Twoi.Opiekuj się nimi dobrze a na pewno się odwdzięczą :)PS> Jeżeli chodzi o techno-medyko-bełkot, zawsze mogę pomóc w konsultacjach. Jakby co, wal śmiało 🙂

Zuza
    Uczestnik

Ad. 1.Hmmm... OK ;)W związku z tym, że zbliża mi się duży egzamin + wyjeżdzam na weekend, nie będę opisywać jak poradzili sobie z rannymi, a jedynie na ewentualne wątki z innymi graczami - pasuje?Ad. 2.Kto opisze akcję w maszynowni? Na mnie nie liczcie - zupełnie się na tym nie znam. Maciek - Ty się za to weźmiesz? I jakie w końcu mają być obrażenia u poszkodowanych?Ad. 3.Sekcja chwilowo przechodzi do podzie... podmgławicza? :>

EMH Mark IX
    Uczestnik

Całkiem zapomniałem o Sekcji...No latają sobie gdzieś w pobliżu zamaskowani.A co do obrażeń - na pewno poparzone płuca przez wdychanie oparów chłodziwa i usmażony emiter - sztuk 1. 😮

Eric Keitel
    Uczestnik

Maszynownią się zajmę - ale post dopiero jutro. Co do obrażeń - tak jak mówi doktor. Ewenatualnie jakieś poparzenia skóry? W końcu w powietrzu draństwo się od dawna znajdywało. O chłodziwie na dobrą sprawę z filmu wiemy bardzo mało, ale przyjmuję że żeby było śmieszniej mogą dojść jakieś halucynacje etc...

Zarathos
    Uczestnik

a po co dokowi emiter? przeciez na exc wszedzie sa emitery - niezalezne (niemal) od reszty systemow. emiter potrzebny jak dziur w moscie

Zuza
    Uczestnik

Po to, żeby miał gdzie zniknąć? :>Jeśli to nie pasuje... to może awaria programu? O ile pamiętam po ostatniej ktoś grzebał w programie, może wycięto za dużo i system Doca w końcu nie wytrzymał?Jedynka i Dwójka to osobne kopie programu - działaliby nadal?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 751 do 765 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram