Nieobecności

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 129 total)
  • Author
    Participant

Nie będzie mnie teraz dużo dłużej. Mam koszmarne problemy z netem i z kompem. Nie mam pojęcia Kiedy i jak się to skończy.

Corvus
    Participant

Musze zgłosiac nieobecność od 1 marca aż do odwołania. Spowodowane jest to że się przeprowadzam i nie będe miał w nowym mieszkaniu od początku neta. Postaram sie jednak korzystać z kafejek netowych i być na bierząco, a nawet wysłać kilka postów.

Pozdrawiam.

Corvus
    Participant

Dobra ludziska!Od dziś oficjalnie wracam do gry.Wiedziałem że sie ucieszycie 😀

EMH Mark IX
    Participant

Niestety na czas jakiś muszę się dać zenpecować bo jak wróciłem ze zwolnienia to się z robotą nie wyrabiam i padam na pysk po powrocie do chaty :eek:.Czas na pierwszą, naprawdę poważną awarię EMHa.Szczegóły dotyczące enpecowania doktorków na forumowym OOC.Pozdrawiam z krainy przetargów i marudnych klientów.Wasz Doc 🙂

Arille
    Participant

No to ja nadal jestem nieobecna i nie wiem jak długo to potrwa... Sugeruje żeby fluor i Corvus enpecowali Koriun w razie potrzeby. Ale tylko Fluor i Corv...

Zuza
    Participant

Weekend nadchodzi, a że wybywam z domu, to ostatnie posty mogę posłać najdalej jutro wieczorem, więc jeśli ktoś chce, żeby mu odpisać przed weekendem... :)Gdyby było coś pilnego - PM, pewnie nie powstrzymam się od zajrzenia na forum :blush:

Bonifacius
    Participant

Z przykrością musze zawiadomić, że mimo szczerych chęci nie wyrobie się ;( i jestem zmuszony zawiesić dwie postaci do odwołania. (mam nadzieję, że to "do odwołania" nie będzie dłuższe niż 2 tygodnie)Z wyrazmi ubolewaniaMcSee vel Klaus

Unicorn
    Participant

Wybaczcie za nie odpowiadanie, ale byłam odłaczona od neta ponad dwa tygodnie!!! Horror!!! Głupia neostrada 😛

Zuza
    Participant

Wypadło mi ostatnio kilka spraw, z którymi jednak nie zdążyłam się uporać - najprawdopodobniej odpiszę dopiero w przyszłym tygodniu. Gdyby było jednak coś pilnego - PM, postaram się znaleźć chwilę.

fluor
    Keymaster

Liczyłem na to, że uda mi się postować w weekend, ale nic z tego... natłok zajęć nie pozwala nawet porządnie się wyspać, nie wspominając już o odnalezieniu chwili spokoju, by spłodzić coś sensownego. Wygląda na to, że muszę zgłosić niemożność pisania... która potrwa zapewne do poniedziałku lub wtorku. Wizyta Qumbolo odrobine się odwlecze, ale przecież nikt nie jest doskonały 😉

Eric Keitel
    Participant

Chciałem zgłosić nieobecność, od poniedziałku do srody. Jeśli macie do mnie ważne sprawy - PM na forum. Dostęp do komputera będe miał jednak nie do swojego - więc o gg mogę zapomnieć, a na odpowiadanie na maile mogę nie mieć czasu.Przepraszam też że w tym tygodniu nie wyrobiłem się z postami - ale moja sytuacja jest podobna do tej Fluora. Od poniedziałku do piątku nie miałem czasu nawet chwilę odpocząć, i wszytko odkładałem na weekend - a teraz jestem w takim stanie że marzę o gorącej herbacie i długim śnie. Inwencje i kreatywność diabli wzieli gdzieś po drodze... Postaram się coś napisać rano, zanim pojadę. Jeśli sie nie uda, wszytkie zaległe posty w środę.

Zuza
    Participant

Zbliża mi się egzamin z interny, a po drodze jeszcze kilka zaliczeń i praca na konferencję :(W związku z tym mam spore problemy z wyrabianiem się z zaległymi mailami i niestety nie wiem, czy zdążę znowu odpisać - kilka minut wyrwwane na przerwę to za mało żeby sklecić coś porządnego.Do 12.04 będę więc w kratkę, w święta powinnam już ostatecznie nadrobić jeśli teraz nie zdążę.

Arille
    Participant

Taaakkkk... znowu mi net psuje i znowu mnie nie bedzie...

Unicorn
    Participant

Muszę niestety zawiesić swoją grę 🙁 Nie wyrabiam się z niczym... Na gg możecie mnie widywać, ponieważ szukam rzeczy do szkoły.... Jest ciężko i chyba raczej nie dam rady na razie pisać 🙁 🙁 :(Ps. Od początku nie mam szczęścia do tej gry.... 🙁 jeżeli chodzi o pisanie postów 🙁 🙁

Vang
    Participant

W związku z wyjazdem zgłaszam nieobecność od dziś do wtorku włącznie.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 129 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram