Nieobecności

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 129 total)
  • Author
    Participant

Jo jest bek, znaczy sie wrocilem do gry i zarzadzania wami, slonka wy moje 😀

EMH Mark IX
    Participant

No dobra - chcieliście to macie :).Doktorek, wzbogacony o kilka megaquadów sarkazmu i ironii, powraca do gry :lol:.

Unicorn
    Participant

Ja niestety znowu muszę zawiesić swoją obecnośc w grze 🙁 Klasówka za klasówką, dwa dni przy kompie nie siedziałam dłużej niż kilka minut i jeszcze dodatkowo w weekendy co tydzień zawody Taekwon-do... Straszna nawałnica w tym sezonie 😛 Także przedłużam swoją nieobecność do następnej soboty... Postaram się wtedy napisać ;)Pozdrawiam.

Bonifacius
    Participant

Zawiadamiam o swojej nieobecności - urlop wypoczynkowy na Risie od 8 do 16 października. Jadę z żoną i córką więc bez domysłów 😉

Naukowy
    Participant

Od 13 do 17 października...Mogę nie mieć czasu na sklecenie posta.

Admirał Małecki
    Participant

Z powodu problemów ze sprzętem ( wiatrak od procka siada ) zmuszony jestem zgłosić swoją nieobecność na czas nieokreślony. Za utrudnienia spowodowane moją nieobecnością najmocniej przepraszam.

fluor
    Keymaster

Zgłaszam nieobecność na czas wyjazdu na Imladris 14-16 października.

Unicorn
    Participant

Przepraszam wszystkich za nieobecnosc ostatnia 😛 a w szczególności EMH i Zuze, którym obiecałam post w poniedziałek, ale nie dałam rady go napisać. Dzisiaj wieczorem na pewno coś napiszę ;)Pozdr.

Arille
    Participant

Jak widze fluor nie zgłosił mojej nieobecność (sama nie byłam w stanie). W kązdym razie I'm back ale tylko w połowie na razie się oszczedzam...

Bonifacius
    Participant

WitamZ powodu ważnych spraw, które przewracają obecnie moje życie do góry nogami z przykrością musze zgłosić nieobecność przez najbliższe 2 tygodnie tj. gdzieś do 14 listopada. Przez ten okres będę zaglądał sporadycznie na forum i do poczty - ale to zależy od wielu czynników.Boni

Admirał Małecki
    Participant

Sternik Glonojad i Kontradmirał Małecki powracają. Sprzęt wbrew moim obawom działczy więc mogę wrócić do gry.

Corvus
    Participant

Z różnych podowdów mósze zniknąć z gry na nieokreslony czas. Postaram sie być na bierząco z gra. W związku z tym czasowo przekazuje władze nad RSN Devorasem i misja "Piętna Czasu" --- Arille.

Pozdrawiam i do zobaczenia.

Corvus

Unicorn
    Participant

Muszę niestety zgłosić nieobecność na dzisiaj... :/ i może jutro... dużo pracy mam teraz.... Pozdr.

Eric Keitel
    Participant

Chciałbym zgłosić nieobecność do 12 listopada... Mam dość poważne problemy z komputerem...Dzisiaj w skończe podsumowanie, kapitanie, a takze uzupełnię tagi... Potem postaram się odpisywać, ale nie wiem czy mi się uda.

Unicorn
    Participant

Dzisiaj napisze zaległy post 😉 A jutro wyjeżdzam do poniedziałku.. może na dłużej... - ważne sprawy rodzinny :/

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 129 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram