Ja niestety znowu muszę zawiesić swoją obecnośc w grze 🙁 Klasówka za klasówką, dwa dni przy kompie nie siedziałam dłużej niż kilka minut i jeszcze dodatkowo w weekendy co tydzień zawody Taekwon-do... Straszna nawałnica w tym sezonie 😛 Także przedłużam swoją nieobecność do następnej soboty... Postaram się wtedy napisać ;)Pozdrawiam.
Z powodu problemów ze sprzętem ( wiatrak od procka siada ) zmuszony jestem zgłosić swoją nieobecność na czas nieokreślony. Za utrudnienia spowodowane moją nieobecnością najmocniej przepraszam.
Przepraszam wszystkich za nieobecnosc ostatnia 😛 a w szczególności EMH i Zuze, którym obiecałam post w poniedziałek, ale nie dałam rady go napisać. Dzisiaj wieczorem na pewno coś napiszę ;)Pozdr.
WitamZ powodu ważnych spraw, które przewracają obecnie moje życie do góry nogami z przykrością musze zgłosić nieobecność przez najbliższe 2 tygodnie tj. gdzieś do 14 listopada. Przez ten okres będę zaglądał sporadycznie na forum i do poczty - ale to zależy od wielu czynników.Boni
Z różnych podowdów mósze zniknąć z gry na nieokreslony czas. Postaram sie być na bierząco z gra. W związku z tym czasowo przekazuje władze nad RSN Devorasem i misja "Piętna Czasu" --- Arille.
Chciałbym zgłosić nieobecność do 12 listopada... Mam dość poważne problemy z komputerem...Dzisiaj w skończe podsumowanie, kapitanie, a takze uzupełnię tagi... Potem postaram się odpisywać, ale nie wiem czy mi się uda.