Nieobecności

Viewing 9 posts - 121 through 129 (of 129 total)
  • Author
    Participant

Spokojnie, tam mam zamiar to zrobic po wysłaniu wreszcie posta Nowo-domowego :>Poza tym, moja nieobecność rozciąga się tez na bazę, a postaci z bazy nie ma na tej www.

fluor
    Keymaster

A ja przypominam, ze podstawowym i obligatorynym sposobem zglaszania nieobecnosci dla BG-166 jest wlasnie lista mailowa i [ooc].Dodatkowo informuje, ze poniewaz administracja BG w ostatnich tygodniach przebywala raczej na urlopie, to w tym okresie bede mniej restrykcyjnie patrzyl na nieobecnosci. I obiecuje szybka poprawe.

Pitmistrz
    Participant

Przeżywam teraz bardzo ciężki okres i nie mam za bardzo czasu aby wchodzić na forum czy chociażby włączyć komputer więc proszę o bez terminowe usprawiedliwienie może coś napisze w przyszłym tygodniu jak znajdę czas ale za nic nie ręczę.

Unicorn
    Participant

Niestety nauka na maturę i ogólnie w szkole mnie dobija!! Nie mam zbyt wiele czasu 🙁 Muszę zawiesić grę, ale postaram się co jakiś czas coś napisać 😉

Bonifacius
    Participant

Witam i donoszę uprzejmie, że nie dam rady w najbliższym czasie zresztą to widać (niestety). Powód wzmożona praca nad zdobyciem mieszkania ( to do tej pory) i jeszcze bardziej wzmożona praca nad doprowadzeniem tegoż mieszkania do ładu i porządku.Negatywy: nie mogę pisać na BPEMy ;(Pozytywy: MAM MIESZKANIE !!!!!!!!!!!!!!! a w nim już pewne na 100% dostęp do netu 24h/dobę

Zarathos
    Participant

Gratulacje Boni.

Naukowy
    Participant

Z uwagi na problemy zarówno ze skrzynką pocztową, jak i Yachoo chciałbym zgłosić ewentualną nieobecność od tej niedzieli do następnej.Jak się da to coś skrobnę...

Naukowy
    Participant

Z pewnych powodów muszę zawiesić uczestnictwo w grze na okres od 29 I do 4 II. Przepraszam za utrudnienia przez to spowodowane..Naukowy

Naukowy
    Participant

Niestety muszę swą nieobecność przedłużyć do piątku (9 II) włącznie

Viewing 9 posts - 121 through 129 (of 129 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram