Nieobecności

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 129 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

Zgłaszam że nie ma mnie od dziś nie wiem na jak długo (tzn. przed 7 stycznia 2006 i tak musze wrócić).

EMH Mark IX
    Uczestnik

No dobra... Wróciłem.Rok zakończony, szaleństwo zakupowe też.Nie wiem, czy dzisiaj i jutro będę w stanie, ale zaczynam odpisywać na posty :)Spodziewajcie się niezwykłych wydarzeń 😆

Arille
    Uczestnik

Wróciłam troche wcześniej niż planowałam. Chyba się nie martwicie 😀

Vang
    Uczestnik

Konowal wrocil 😛

Eric Keitel
    Uczestnik

Hmm, dzisiaj u mnie w szkole jest zebranie, a ocena semestralna z matematyki jest ciut niższa niż się spodziewałem. Więc, bardzo możliwe (lub pewne) że dostanę szlaban, zapewne także na korzystanie z komputera - jeśli tak się stanie, to dwa - trzy razy w tygodniu postaram się pisać posty z jakiejś kawiarenki. Podobnie z odpowiedziami na forum - jeśli ma ktoś sprawę do mnie, to najlepiej na PM - odpiszę, chociaż nie od razu. I tak napewno do ferii, w ferie ja będe w domu, a rodzice do 17 w pracy - więc jakoś z komputera może uda się skorzystać - wtedy postaram się być częściej.

Unicorn
    Uczestnik

Niestety... po dłuższej mojej przerwie w grze (nawet troche przy długiej 🙁 ) muszę jeszcze troche zostać nieobecna... Nie będe się tłumaczyć, bo o to raczej nie chodzi 😉 Jest dużo powodów, niestety między innymi jest też lekkie lenistwo :(Także proszę o wysłanie mojej postaci na krótki urlop 😛 Gdziekolwiek... albo na jakieś szkolenie.... Postaram się wrócić w okresie ferii.... ale dopiero w drugim ich tygodniu.Pozdrawiam gorąco całą załogę i trzymajcie się tam beze mnie!

Zuza
    Uczestnik

Zwariowany tydzień, co chwilę mi cos innego wyskakuje :/Może uda mi się napisać coś w niedzielę, ale jeśli nie... zgłaszam nieobecność do przyszłego czwartku.Aha - gdyby ktoś pilnie potrzebował czegoś od jednej z moich postaci - postaram się odpisać choć w klilku słowach.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Do poniedziałku niestety mnie nie będzie.

Dalej jestem w rozjazdach i wracam w takim stanie, że nie mogę zmusić się do logicznego myślenia, o napisaniu sensownego posta nie wspominając 😮

EDIT

Niestety, po powrocie z wjazdu doszły problemy z netem, więc przedłużam nieobecność na czas raczej nieokreślony, choc mam nadzieję, że nie dłuższy niż 2 tygodnie.

Nie chcem, ale muszem. 😮

Zarathos
    Uczestnik

Poniewaz z jakiegos powodu Yahulec nie akceptuje niczego co wychodzi z mojego kompa (lacznie z mailami wysylanymi ze strony yahoo - a to co najmniej dziwne) ani niczego nie dostarcza na moje skrzynki (zadna z 5-ciu) prosze o nietagowanie mojej postaci - przynajmniej w najblizszym czasie. Zuza, Fluor, jezeli ktos z was moglby odpowiedziec za mnie na tego nieszczesnego taga dla Szymanskiego (i zNPCowac Allore) bylbym wdzieczny. Kapitana prosze nie NPCowac. deVries mozna 😀

Zarathos
    Uczestnik

Chyba sie cos ruszylo, bo zaczely dochodzic maile. Poniewaz musze za moment wybyc, nadac posty sprobuje po powrocie. W kazdym badz razie jestem z powrotem - w razie czego Zuza zaoferowala ze bedzie wysylac moje posty 😛

Akeen
    Uczestnik

Chciałby usprawiedliwic brak posta w zeszłym tygodniu ale ze względu na złośliwość istot ludzkich otaczających moją osobę nie mogłem go wysłać.

Zuza
    Uczestnik

Nie będzie mnie od jutra do... niedzieli? Poniedziałku? Jakoś tak 😉

Arille
    Uczestnik

Mam małe problemy z netem juz od 2 dni więc znowu troche mnie nie będzie. Postaram się jak najszybciej wrócić i odrobić zaległości.Pozdrawiam.

Eric Keitel
    Uczestnik

Zgłaszam konies swojej nieobecności - może będe tylko na pół gwizdka (dużo nauki) ale posty postaram się pisać regularnie.

Arille
    Uczestnik

Wróciłam i dam wam troche popalić... :]

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 129 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram