Kilka pytań nowicjusza

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 1,229 total)
  • Author
    Participant

acha,tak jest dokładnie,dzięki .cały czas sobie pogrywam jak pojawia się problem próbuję go rozgryźć ,jak głowię się kilka godzin poddaję się i piszę tutaj ,zaraz potem wracam do gry i próbuję rozwiązać problem i doznaję olśnienia,no i wracam szybko edytować post i być może potem nieskładnie to wychodzi .dawno mnie tak gra nie wciągła.....

Melnikor
    Participant

Moja propozycja, wejdź na kanał #Polska w grze szybciej i łatwiej otrzymasz odpowiedzi na pytania, zwykle jest kilka osób online.1. Klikamy prawym przyciskiem myszy na zakladce "Chat" w oknie chatu.2. W nowo otwartym oknie przechodzimy do zakladki Channels3. W rubryce Join/Create wpisujemy Polska i klikamy Join4. Gramy dalej w milym towarzystwie

Silver Phoenix
    Participant

acha,tak jest dokładnie,dzięki .

cały czas sobie pogrywam jak pojawia się problem próbuję go rozgryźć ,jak głowię się kilka godzin poddaję się i piszę tutaj ,zaraz potem wracam do gry i próbuję rozwiązać problem i doznaję olśnienia,no i wracam szybko edytować post i być może potem nieskładnie to wychodzi .

dawno mnie tak gra nie wciągła.....

Spoko, przecież się nie wyzłośliwiam 🙂 STO jest niestety grą cierpiącą na brak porządnego manuala, wiele rzeczy trzeba rozgryzać samemu albo prosić o pomoc innych. Przyznam uczciwie, że jestem pełen podziwu dla olewackiej postawy Cryptic. Błędy, które były pół roku temu są nadal, FAQ po byku... Ef. I oni biorą się za Neverwinter Online. Biedne moje Zapomniane Krainy...

wielebny
    Participant

Melnikor- czy widać kto jest , pisze tylko że chyba jest np. teraz dwoje , tak to wygląda ?

Piotr
    Keymaster

O 9 rano to Ty tam tłumów nie oczekuj. 😉

wielebny
    Participant

nie,nie ,chciałem tylko się dowiedzieć czy widać kto jest, czy tylko pisze że jest dwoje na kanale polska ... no uczę się .....

Melnikor
    Participant

Widać tylko ile jest osób, kto konkretnie nie.

wielebny
    Participant

często się tak zdarza ? właśnie mnie wywaliło i nie mogę się zalogowac do gry .....

ps. znowu , jak zwykle-pośpieszyłem się - mają chyba przerwę śniadaniową "we will be bringing star trek on line on thursday,january 27th from 3.00 AM to 5.00 AM PST in order to perform maintenance"

tylko ja tak mam ? - wszelkie dyskusje w grze mam tylko czytane, powinien być głos ?

Piotr
    Keymaster

Zasada reagowania na przerwy w działaniu jest taka: pierw szukamy informacji, potem panikujemy. ;> A informacje zwykle są w launcherze lub na stronie STO. U góry jest ikonka statusy serwera.Kwestie mówione są tylko w tutorialu i w jednym z epizodów The Devidians.

Zuza
    Participant

...i przy wlatywaniu w nowy "sector block" 😉

wielebny
    Participant

w statku mamy miejsce na oficerów i np. jeden potrafi to, tamten tamto zależnie od stopnia i treningu, a co ja potrafie ? na ziemi wszystko zależy od kit-u,co założe to mam, a w kosmosie ? jak to wyglada w kosmosie ? gdzie sa moje umiejętnosci kosmiczne ,albo jak sie je wstawia i gdzie ?

Piotr
    Keymaster

Wciskasz 'P' i przenosisz zdolności na pasek. Na ziemi też, bo jednak nie wszystko zależy od kitu.

wielebny
    Participant

hmm to to ja wiem, myślałem że jest jeszcze cos ...a co jest z triblami, mam jednego w inwentarzu zostawilem mu jedna kulke i po 24 h nadal jest ta kulka, znaczy sie nie jada ?

Piotr
    Keymaster

Jaką kulkę? Jedzenie masz dać. W poradach w serwisie masz przepisy.

wielebny
    Participant

mój bład próbowałem nakarmic tribla - triblem, siebie nie jedza, ale jak jest jedzenie to kochają ....... się .... ale to wszyscy wiedzą

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 1,229 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram