Forum › Fantastyka › Star Trek › jak szybki jest NX-01 ?
Wiesz...jeden znajomy mi treker nazwał entka -d 'latajaca kobra' i to bynajmniej nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Wiesz...jeden znajomy mi treker nazwał entka -d 'latajaca kobra' i to bynjamniej nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu
ech, wiesz to ze kots galaxy- cobra class bo tak wyglada, to jest pieszczotliwa nazwa, podobniez jak dla prometheusa jest to promek 🙂
ps nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz (bynajmniej to nie to samo co przynajmniej) 🙂 wiec masz zadanie domowe wywiedziec sie co to znaczy 😛
Być może, być może. Jednak zwierzątka te mają jedną cechę, której nigdy nie przebiją okręty ze ST. Sa mianowicie ładniejsze od nich 😛 Żaden okręt nie dorówna pod względem wyglądu małemu "futrzakowi" 😉 lub strusiowi . Pozdrawiam Adahl.
no czy ja wiem... 🙂 statki sa takie ladne symetryczne, oplywowe i wogole, a jakies zwierzaki- futrzaki, kazdy wlos w inna strone
Trzmielu nie widziales tamtej rozmowy wiec zastosuj sie do własnej rady i nie zabieraj glosu w czyms o czym bladego pojecia nie masz.
Być może, być może. Jednak zwierzątka te mają jedną cechę, której nigdy nie przebiją okręty ze ST. Sa mianowicie ładniejsze od nich 😛 Żaden okręt nie dorówna pod względem wyglądu małemu "futrzakowi" 😉 lub strusiowi . Pozdrawiam Adahl.
no czy ja wiem... 🙂 statki sa takie ladne symetryczne, oplywowe i wogole, a jakies zwierzaki- futrzaki, kazdy wlos w inna strone
Ja sie zgadzam z tym co powiedzial Trzmielu i swoje tez wiem 🙂 jakies tam zwierzatka nie zastapia mi Entka-D, Voya czy kazdego innego, moze z tym zastepowaniem to wyjatek stanowia moje gadzinki, ktore swoja droga uwazaja myszki za bardzo mile, pryjemne a przy tym pozywne zwierzaki 🙂
ookeey, ookeey. Ale żadne statki nie przebiją piękna kobiet 😉
ookeey, ookeey. Ale żadne statki nie przebiją piękna kobiet 😉
podpisje wszyskimi 4 konczynami 🙂
Trzmielu nie widziales tamtej rozmowy wiec zastosuj sie do własnej rady i nie zabieraj glosu w czyms o czym bladego pojecia nie masz.
tylko mnie nie zabijaj panie zly wiesminie.
moja wypowiedzia chcialem ci pokazac, ze zart nie jest zly, klasa kobra lepiej pasuje do galaxy :), ale ty nie umiesz na to spojzec wogole, myslisz ze takie zachowanie to totalne zlewanie sie (w sensie obrazliwym) z tematu i za takie uwazasz tez parodie (np swietny sevtrek) ktore nic zlego nie robia
ps. do wrrednego moda- sory, zapomnialo mi sie 🙂
Od wrrrednego moda - to popraw. 😈
Owszem Tranwajarzu, nie podoba mi się to. Nie lubie parodi rzeczy które lubie ale ty nie potrafisz zrozumieć, że nie każdy lubi to co Ty, no bo "to przecież takie fajne..." prawda?
Owszem Tranwajarzu, nie podoba mi się to. Nie lubie parodi rzeczy które lubie ale ty nie potrafisz zrozumieć, że nie każdy lubi to co Ty, no bo "to przecież takie fajne..." prawda?
tranwajarz, nie nie pijam tranu 🙂
trzeba odrozniac fana od fanatyka ktorym ty jestes, fan potrafi sie smiac z tego co kocha, mowie o zartobliwych parodiach, a nie osmieszajacych ( np. twoje opowiadania, (czepiaj sie tez moich, przyjme to)), ale widac ty nie potrafisz tego odroznic, zyj sobie w swoim powaznym swiecie panie dorosly.
Co do moich opo to jak proponowałem mnemenowi zrób se temat z ankieta na 4um i zobaczymy ilu osobom sie podobaja a ilu nie, sam jestem ciekaw ich wynkiku, poza tym ja nie uwazam ich za parodie. Co do twoich opo to brakuje w nich tylko dalszych czesci:]
A w sprawie przewodniej tego tematu to w odcinku fortunate son (czy jak to sie pisało) admirał mówił "najblizszy okret Gwiezdnej Floty jest kilka dni dalej niz wy" A wiec jak widac sa jeszcze inne okrety
Co do moich opo to jak proponowałem mnemenowi zrób se temat z ankieta na 4um i zobaczymy ilu osobom sie podobaja a ilu nie, sam jestem ciekaw ich wynkiku, poza tym ja nie uwazam ich za parodie.
Kiedy mi coś proponowałeś 😛 ??
Na starym 4um, zaraz po tym jak zwymyslałes moje opo. Zaraz poszukam jakimi to bylo slowami. A jest :
"Ktoś chce mnie tu wkurzyć. Zaczyna od postów o dennej treści, przechodzi do opowiadań dennej treści w których wychwala sam siebie i wali pełno buraków, obraża się o cokolwiek i mówi, że ze mną jest coś nie tak... Tylko czeka aż mu publicznie powiem żeby się ******** w **** ****** ***** bo mnie ******* "
Zaraz potym powiedziałem ci abys zrobił ten temat skoro ci tak bruździ.
Co do moich opo to jak proponowałem mnemenowi zrób se temat z ankieta na 4um i zobaczymy ilu osobom sie podobaja a ilu nie, sam jestem ciekaw ich wynkiku, poza tym ja nie uwazam ich za parodie. Co do twoich opo to brakuje w nich tylko dalszych czesci:]
lol, dzieki, ja uwazalem je za tak slabe ze zaprzstalem ich tworzenia bo skupialy sie tylko na walkach w kosmosie a fabuly prawie zadnej nie bylo 🙂
W Ds9 tez jest duzo walk jednak jest tez fabula wokół nich zawiazana. Mozesz spokojnie robic dzieki wojnie nagłe zwroty akcji i temu podobne rzeczy, lub pisac co sie dzialo na misji wypadowej gdzie załoga byla sama na "niezamieszkałej" planecie
Panowie spokojnie, chyba nie bedziecie sie tu klocic o opowiadania, ktore lepsze a to takie a tamto siakie. Wrocmy lepiej do tematu...
Wiec wracajac do tematy
A w sprawie przewodniej tego tematu to w odcinku fortunate son (czy jak to sie pisało) admirał mówił "najblizszy okret Gwiezdnej Floty jest kilka dni dalej niz wy" A wiec jak widac sa jeszcze inne okrety
W sumie byla taka wypowiedz wiec jakies rzeczywiscie musza byc, ciekawe tylko jakie to okrety lub raczej pytanie powinno brzmiec jaka wartosc bojowa przedstawiaja