Forum Fandom Star Trek CCG Giełda karciana

Giełda karciana

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 144 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Captain Dax
    Uczestnik

Witam,

w dalszym ciagu szukam graczy i kolekcionerow kart st ccg z drugiej edycji. Mam duzo kart na wymiane lub sprzedaz, z kazdego setu.

Poza tym mam do zaoferowania Fajo Collection ,orginalnie zapakowane 🙂 .

Dołączona grafika

Pozdrawiam

Captain Dax

WildRex
    Uczestnik

Poza tym mam do zaoferowania Fajo Collection ,orginalnie zapakowane  🙂 .

Witam,

jaka jest wstepna cena Fajo?

Pozdrawiam,

Łukasz

//ten post mial isc na PM :/

Mod: niech zostanie, ale cytat przycinamy. ;>

MCPSI
    Uczestnik

Mam duzo kart na wymiane lub sprzedaz, z kazdego setu.

Poza tym mam do zaoferowania Fajo Collection ,orginalnie zapakowane  🙂 .

[post="32106"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Hello

Jestem nowy (tutaj) ale w STCCG troche siedze.

Masz moze spisik tego co za pieniadze puszczasz, interesuja mnie w szczegolnosci statki.

Pozdrawiam

el'Kogut

MCPSI
    Uczestnik

Witam Oto karty których poszukuje, interesuje mnie kupno chyba ze ktoś się bardzo uprze na wymiane U.S.S. Brittain R PremU.S.S. Enterprise R PremU.S.S. Hood R PremU.S.S. Phoenix R PremI.K.C. Hegh’ta R PremI.K.C. Pagh R PremI.K.C. Qu’Vat R PremHaakona R PremKhazara R PremI.K.C. Maht-H’a R QCPozdrawiam El’Koguto

I. Thorne
    Uczestnik

Kogut. Jak szukasz kart to wskakuj na Ebaya.pl. Znajdź sprzedawcę o ksywie Noelker. Kolo jest z Niemiec (ale ma konto w Polsce i wysyła z Polski). Proś o listę, a spadniesz z fotela. A ceny? Kopara Ci opadnie. Premierki juz od 2 PLN, a jak kupisz dużo to rabacik tez dostaniesz.

Captain Dax
    Uczestnik

Witam wszystkich zainteresowanych ST CCG,

miałam troche czasu i wysatwiłam co nieco na allegro.

Wszyskich ktoży chcą uzupełnic swoją kolekcje albo zacząc grać w tą cudowną gre, serdecznie zapraszam do brania udziału w licytowaniu.

Moje aukcje...

Pozdrawiam

Captain Dax

CoBrah
    Uczestnik

Witam!Poszukuje Breenow,mianowicie: 🙂 kilka x Lamkilka x Thot PranMa ktos nadwyzke tych kart?

I. Thorne
    Uczestnik

Poszukuję Defense System Upgrade z dodatku Bog. Nie pogardziłbym tez kilkoma Lojarami z DS9.UWAGA: Post tylko dla trekistów z kujawsko-pomorskiego.

Kaleh
    Uczestnik

Sprawdzę co mam, ale chyba wszystkie Defense... puściłem w jakimś zestawie po śmiesznie niskiej cenie..... PS w pytaniach napisałem czy jest coś co przyspiesza grę Kazonów..... i nie otrzymałem odpowiedzi. Chyba muszę zrobić własne karty aby wyrównać szanse w grze z np. Fedkami zagrywającymi po 20 kart w 1 turze z downloadów np.w starciu z I.Thornem

CoBrah
    Uczestnik

Poszukuję Defense System Upgrade

Wszystkie jakie mialem,czyli az jeden,juz ci oddalem 😀

Piotr
    Klucznik

Od Moderatora: Drodzy gracze, to jest topic majacy ulatwic Wam znalezienie kart, ktorych szukacie lub ludzi chetnych do wymiany/kupna. Dyskusje nie na temat nie powinny sie tu pojawiac. Post I. Thorne'a z odpowiedzia na temat strategii gry zostal przeniesiony do odpowiedniego tematu. Starajcie sie unikac offtopicow.

Captain Dax
    Uczestnik

Witam,

zapraszam wszystkich CCG'owcow na moje aukcje.

Moze sie znajdzie i cos dla was 🙂 .

Pozatym poszukuje nadal sparingpartnerow na wymiane kart z 2ed.

Pozdrawiam

Captain Dax

Gothmog
    Uczestnik

Ma ktos moze kontakt z tym gosciem z Ebay'a "noelker" ??? Napisalem do goscia i zadnej odpowiedzi (pisalem po angielsku), w jakim jezyku do niego pisaliscie. Ma ktos moze jakas w miare swierza liste kart jakie ma na sprzedaz??

I. Thorne
    Uczestnik

Można do niego pisać po polsku, ale ja również nie otrzymałem odpowiedzi na maile słane od początku grudnia. A miał mieć nowe karty...

Gothmog
    Uczestnik

Odezwal Noelker ale niestety nie ma zadnych kart z 2E 🙁

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 144 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram