Forum Fandom Star Trek CCG Giełda karciana

Giełda karciana

Viewing 9 posts - 136 through 144 (of 144 total)
  • Author
    Participant

Witam

Jako, iz przejadla mi sie karcianka Star Trek chcialbym sie jej pozbyc ( sprzedac albo wymienic na inna ). Kolekcja jest spora (okolo 1000 kart). Karty sa z Q-continuem,Tribblesow, First Contact, DS9 , blaze of glory, podstawy. Jak ktos jest zainteresowany prosza o kontakt na tobiasz@hotmail.co.uk, odpowiem na wszelkie pytania dotyczace jakie karty posiadam. Jak co , jestem z Poznania.

Pozdrawiam

Tobiasz

Witam

hoho, nie znam kolegi, ale może zmieni zdanie i powróci do ST CCG 1ed. ?? 🙂

W Poznaniu chyba jest większe skupisko graczy w Polsce, na chwilę obecną tworzą się dwie lokacje w których będzie możliwa rozgrywka ( nie będziemy się musieli gdzieś tam prosić o miejsce). Spotykamy się regularnie, chętnie pogramy 1 na 1, wymieniamy się kartami.

jakbyś chciał wrócić, a jeszcze lepiej - zagrać, to pisz do mnie 🙂

Luke
    Participant

Czy ktoś miałbym możliwość złożenia dwóch grywalnych talii? Jestem zainteresowany zakupem.

I. Thorne
    Participant

To zalezy co rozumiesz pod pojeciem "grywalnych talii". ST CCG 1 ed. jest dosc spora i mozna zagrac nawet majac kilkadziesiat kart z zestawow Voyager i Borg. Ale jesli liczysz na wypiasiona talie Federacji ze wszystkimi bajerami to czeka Cie sporo kombinowania i jeszzce wiecej szukania odpowiednich kart po roznych dodatkach.Dodatkowa uwaga - nie bierz boosterow, wybierz karty jakie potrzebujesz i po prostu podaj ta liste tutaj. ja mam nie liczac commonow i uncommonow z jakas setke rzadkich, niektore nawet dosc drogie (bo silne).

Luke
    Participant

Niestety zasady znam bardzo kiepsko (tak na marginesie to nie grałem jeszcze w ogóle ;)) i dopiero chciałem zacząć przygodę z karcianką (interesuje mnie 1ED). Myślałem, o taliach które pozwolą poznać mechanikę i nie staną się nudne po kilku partiach. Czy mógłbyś coś zaproponować?

I. Thorne
    Participant

1 edycje wydawano dobre 10 lat, a moze nawet dluzej. Dlatego tez ostatnie dodatki oparte na serialu Voyager i kwadrancie delta sa dosc niezalezne od wczesniejszych i mozna nimi calkiem dobrze grac. Jako poczatkujacemu polecalbym polecalbym dodatek Voyager i Borg, z ewentualnymi dodatkiem Holodeck Adventures.Masz wtedy do wyboru Federacje, Kazonow, Hirogenow, Vidian oraz Borga, choc ten ostatni dostaje porzadnego kkopa z karta z First Contact.Pytanie inne i sadze, ze najlepiej przejdziemy do rozmowy na PM by tu nie zasmieciac tematu to ile chcesz wydac pieniedzy na karcianke.

gacek66
    Participant

Czy ktoś miałbym możliwość złożenia dwóch grywalnych talii? Jestem zainteresowany zakupem.

Witam,

do sprzedania mam cały klaser 612 kart z Star Trek CCG pierwsza edycja. Sprzedam całość za 600 zł. Jeżeli temat aktualny to napisz na maila: artur.b76@gmail.com, lub tutaj lub zadzwoń 731226082. Karty nigdy nie były używane, więc są nówki w klaserze.

I. Thorne
    Participant

Hmmm, a jakie to sa karty? Bo w 1 edycji wydano ich ponad 2400...

gacek66
    Participant

Hmmm, a jakie to sa karty? Bo w 1 edycji wydano ich ponad 2400...

Mam wydrukowaną listę wszystkich kart 1 edycji i zaznaczone moje. Zrobię dzisiaj skany i wyślę na maila. Możesz podać do siebie namiary?

I. Thorne
    Participant

Akurat mi lista niezbyt mi jest potrzebna, bo brakuje mi 1, tak jednej karty.Seven of Nine White Border - karta preview dodawana do dodatku Dominion. Taka sama jak karta z dodatku Borg, ale ma biale obramowanie.

Viewing 9 posts - 136 through 144 (of 144 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram