Forum Fandom Star Trek CCG Giełda karciana

Giełda karciana

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 144 total)
  • Author
    Participant

Witam,

mam do sprzedania orginalnie zapakowany Box Fractured Time z drugiej edycji stccg.

Jest w nim jeden z szesciu Starterow (Romulan, Federacja, DS9, Klingon, Dominion lub Borg), 3 boostery (Basic, Energize i Call to Arms) oraz 40 kart ktore mozna znalesc tylko w FT ( miedzy innymi: James T. Kirk, Living Legend, Future Enterprise...)

Box jest prawdopodobnie z emblem Dominion.

Szczegoly i lista kart tutaj

Co cale za 150 zl + ewentualne koszty przesylki.

Moze sie ktos skusi bo kumpel odmowil i teraz siedze na Boxie.

Beyo
    Participant

Jak fajnie...szkoda ze w sume nie gram w 2E...w ogole to zaczynam oszczedzac na kartach..:))))

I. Thorne
    Participant

Co? Oszczędzasz?Ja w przyszłym tygodniu mam dostawę 228 rarów ( wraz z całA załogą Entka z Prem i Data FC)Cena tylko 1100 PLN. Jestem bankrutem 😥

Admirał Małecki
    Participant

Z tego co wiem to w Warszawie sa jedynie w Empiku w centrum...

[post="21112"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Mam pytanko do tego centrum. Jaka to ulica? Mam kogoś w warszawie co mi by mógł kupić karty. Tylko nie znam adresu tego empiku. Proszę o najszybszą odpowiedź.

Gosiek
    Participant

Chodzi o Empik przy ulicy Marszałkowskiej. Z tego co wiem, mają tam jeszcze starter decki do Premiere (po około 20 zł) i troche boosterow z Premiere oraz Alternative Universe (po jakieś 5 zł). Stoisko z kartami jest przy kasie na pierwszym piętrze.

Admirał Małecki
    Participant

Dzięki.

Vashar
    Participant

Chodzi o Empik przy ulicy Marszałkowskiej. Z tego co wiem, mają tam jeszcze starter decki do Premiere (po około 20 zł) i troche boosterow z Premiere oraz Alternative Universe (po jakieś 5 zł). Stoisko z kartami jest przy kasie na pierwszym piętrze.

[post="22068"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Zdaje sie, ze alternate juz nie ma... (to nie ja ;P )

Ale pare z Q zostalo... i sa jeszcze starter decki z premierki oraz takie enhanced premiere z podwojnymi postaciami [dual-personel cards] (20 zl - kiedys kosztowalo to 70 zl.........) ;>

Beyo
    Participant

i tak nieco drogo ja musze oszczedzac..choc chetnie bym se kupil cos z SW np death star IIa jakie postacie tam maja konretnie z tych dual?

EddieGcT
    Participant

...a jakie postacie tam maja konretnie z tych dual?

[post="22460"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Kupilem sobie dwa pudeleczka Enhanced Premiere 🙂 jesli chodzi o podwojne karty to mialem w jednym "Data & Geordi" a w drugim "Jean-Luc and Beverly"

Beyo
    Participant

Kupilem sobie dwa pudeleczka Enhanced Premiere 🙂 jesli chodzi o podwujne karty to mialem w jednym "Data & Geordi" a w drugim "Jean-Luc and Beverly"

Fajnie, dobre na poczatek. Ja mam niestety tylko Beverly & Will za to prawie wszystkie combo dilemki. Nastepny turniej postaram sie zorganizowac w tym formacie..:)

I. Thorne
    Participant

Jeśli ktoś chcę iśc na zakupy to podaję adres mojej znajomej:monika_mm@wp.plOd niej kupiłem 99% moich zbiorów i nie narzekam ( szczególnie na ceny).

Gosiek
    Participant

Wygląda na to, że nie jesteś jedyną osobą, która u niej kupowała karty Thorne. 😉 Z tego co wiem, wystawia też sporo rzeczy na allegro (szukajcie sprzedawcy o nicku cptdax) - zarówno z pierwszej jak i z drugiej edycji. Warto sprawdzać, gdyż ceny faktycznie są ok.

I. Thorne
    Participant

No wiesz, na Allegro ta sa raczej popluczyny po moich zakupach ( zauwaz ze ostatnio nic interesujacego od niej nie ma).

Beyo
    Participant

No wiesz, na Allegro ta sa raczej popluczyny po moich zakupach ( zauwaz ze ostatnio nic interesujacego od niej nie ma).

[post="23013"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Bo z nia sie nie gada na Allegro tylko na priv...na szczescie najlepszych rzeczy nie kupiles bo mam u niej Priority One 😛

ALe fakt, Monisia kochana dziewczyna i ceny tez ma niskie 🙂

CoBrah
    Participant

Greetings!Poszukuje kart Bajoran Wormhole(2szt.), Ketracel White oraz kart hirogenskich(personel + karty z nimi zwiazane)Jesli ktos chce takowe karty odsprzedac lub wymienic to ja chetnie:)CoBrah out

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 144 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram