Forum Fandom Star Trek CCG Giełda karciana

Giełda karciana

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 144 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Poszukuję kart z "Premiere Starter Deck II"Oto lista:Federacja:Personel:Alyssa OgawaDarian WallaceBeverly CrusherDataCallowayJean-Luc PicardSito JaxaSarekOkręty:USS GalaxyUSS MirandaUSS OberthUSS EnterpriseKlingoni:Personel:K'VadaKlagLursaB'EtorK'mpecKurnKurakToralOkręty:IKC K'VortIKC Vor'ChaIKC BurukIKC VornPosterunek:Klingon OutpostRomulanie:Personel:TebokTallusVarelTomalakPardekSelokPosterunek:Romulan OutpostOkręty:D'DeridexPiScout VesselDevorasSprzęt:Engineering PADDFederation PADDKlingon DisruptorMedical KitMedical TricorderRomulan DisruptorNo to na tyle.Chwilowo najbardziej poszukuję sprzętu i okrętów.O kontakt proszę na priva.

Raider71
    Uczestnik

A ja szukam tanich kart.Nie wie ktos gdzie mozna dostac box'a z kartami?

Beyo
    Uczestnik

No zostaje ci Ebay albo Allegro...ja mam na sprzedaz nieco boosterkow:Voyager-5zlBorg-6zlThe Motion Pictures niedlugo mi dojdzie to pewnie jakies 5,50 🙂

ashka
    Uczestnik

A ja szukam tanich kart.

Nie wie ktos gdzie mozna dostac box'a z kartami?

Pogadaj z noelker, użytkownikiem ebay, który wystawia karty i boxy m.in. na polskim ebay.

On ma czasem boxy na sprzedaż, można je nabyć bezpośrednio, niekoniecznie przez ebay.

Ceny ma różne, wychodzi od 2 zł za booster, bodajże.

Handluje też singlami, ceny ma spox, zwłaszcza jak kupisz większą ilośc, wtedy i zniżka jest i gratisy, i przychylny sprzedawca 😆

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Tak jak pisze ashka - warto obserwowac aukcje tego goscia 😉 Ja ostatnio kupilem od niego ponad 500 kart za 15 zlotych (zestaw C i U z szesciu setow) ale dostalem mily bonus w postaci 6 kart Premium z 2A w tym Vedek Dax ktora to mnie niezmiernie ucieszyla. W kazdym razie zwroc na niego uwage Raider :mrgreen:

Raider71
    Uczestnik

Nie ma ktos przypadkiem adresu mailowego tego goscia? I z gory dziekuje

Gosiek
    Uczestnik

Przypadkiem ma. ;> Pisz na maila G.W.noelker@t-online.de , odbiorca nazywa się Wolfgang Nölker, jak do niego napiszesz przyśle Ci też listę erek jakie ma na sprzedaż, warto się przyjrzeć. 😉

PS. Można też napisać przez odpowiedni formularz na ebay-u, znajdziesz go tutaj, w profilu uzytkownika.

I. Thorne
    Uczestnik

Proszę, proszę. A właśnie miałem go zareklamować. Wczoraj otrzymałem paczkę (ceny po prostu rewelacyjne! i do tego ma dużo kart z DS9 i BoG i to od 3 PLN za sztukę (dostałem też Admiral Riker, Captain Kirka i Worf Son of Mogh jako Pv z zestawu Dom).Jak kto chce tanio kupować to migiem do niego!!!

Raider71
    Uczestnik

Z eBay-em sa klopoty jesli chodzi o moj wiek (dopiero 16 🙁 ), zas jesli chodzi o tego Wolfganga Nölkera to jakimi jezykami sie on posluguje?

Gosiek
    Uczestnik

Zapewne niemieckim. 😉 Ale polskim też, więc możesz śmiało pisać.

Beyo
    Uczestnik

Zapewne niemieckim. 😉 Ale polskim też, więc możesz śmiało pisać.

[post="29801"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Ma tylko nieco skleroze..nie wyslal mi niektorych kart za ktore juz zaplacilem i musze reklamowac...:(

I. Thorne
    Uczestnik

Ja też paru nie dostałem i reklamacja poszła.Jeśli chodzi o język to raczej on polskim nie włada. Po polsku mówi jego ciotka (nawet z nią rozmawiałem).

Beyo
    Uczestnik

No mam nadzieje ze ci reklamacje uwzglednia bo do mnie wysylal te karty 3 tyg temu i nie doszlo...jednak deutshe post nie jest taka fajna jak piszą

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Witajcie! Gdyby ktos byl zainteresowany folia Pegasus Search z setu Reflections to sluze uprzejmie 😉 Po ostanim zakupie tego boxa ilosc tych misji zwiekszyla mi sie radykalnie ;> Z calego boxa wyciagnalem ich 23... A szukam kart bajoranskich, ewentualnie statki i personel zwiazany z DS9 😉

Captain Dax
    Uczestnik

Witam wszystkich zainteresowanych,

mam do zaoferowania caly set Deep Space 9 z wszystkimi Rare, Uncommon i Common 🙂 .

Oprucz tego mam tez caly set Blaze of Glory z wszystkimi kartami (oprucz Foils) 😀 .

Chetnie sie wymienie na karty z drugiej edycji lub sprzedam.

Pozatym szukam goraczkowo kart z drugiej edycji z dodatkow Necessacry Evil, Reflections 2.0 i Strange New Worlds :help: .

Jesli ktos takie karty posiada (obojetnie jakie) i chce sie zamienic lub sprzedac to prosze o wiadomosc.

:bye:

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 144 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram