Forum › Fandom › Star Trek CCG › Giełda karciana
Ufff.
Pod ponizszym linkiem calosc tego, co mam aktualnie na sprzedaz. "Mam" to lekka nadinterpretacja, w 98% karty nie sa moje, ale aktualnie sa u mnie, wiec moge sprawadzac, sortowac, liczyc i rozsylac 😉
http://free.of.pl/s/szulima/stccg/st_ccg_lista.txt
Lista obejmuje R-ki i Uncommony, zadna sila nie zmusi mnie do spisania Commonow ^_^
Pytania / oferty / mile slowo mozna slac na PW, jabbera (ashka na chrome.pl) albo lapac mnie na ircu ;P
Ja poprosze cztery 😀 HQ: Secure HomeworldDal'RokDuonetic Field generatorHQ:War roomJuz pisze PMa 🙂
Jak tak lludzie sobie talie dopakuja to widze ze na Polkonie bedzie niezly turniej...Przy okazji czy ktos natrafil gdzies w necie na jakis soft do spisywania deckow...bo jak mam za kazdym razem recznie to mnie szlag trafia a ciezko potem publikowac taka talie w necie.Podobno jest cos takiego w star terk on-line ale bodajze dostoswane do 2ed 🙁
Witam,czy jest ktos zainteresowany boosterkami z setu DS9? Zaplatalo mi sie tu pare i chetnie bym sie wymienila na karty lub boosterki z 2ed albo tez sprzedala.
Hmmm Dax ja bylbym chetny na zakupki 😉 Z tym ze po wyplukaniu sie z gotowki (rowniez na Twoich aukcjach Allegro ;P) dostepne srodki bede mial dopiero z poczatkiem nowego miesiaca
Wiec jesli zechcesz poczekac to z checia kupie jakas partie boosterkow 😉
DS9! DS9! DS9! Ja poproszę o więcej szczegółów PMem bo inaczej się w Angry Mob zamienię.... 😉 Ehhhh..... to były czasy... łezka w oku się kręci gdy pamiętam swe pierwsze starterk, boosterki.... jęk radości gdy okazało się że karty mają w DS9 gustowne czarne obwódki... ehhh... :blush:
Kupujcie boosterki, a później ja odkupię te podwójne rary 😀
A ja wracam do kwestii czego szukam:Kupię lub wymienię się na jakieś inne karty (z naciskiem na wymienię się na 🙂 ) - Kazon Warship lub inne karty Kazońskie. Jakby ktoś miał na wylocie jakiś Kazonół to proszę na priva - może nie mam 😀
Ja mam chyba 2x Tierne i 1 Kazon Warship ale statku nie wydam...za to jak widze kuopujesz u mnie booserki z Voya to moze wyciagniesz cztery 😛
Co najwyżej 3 w każdym z boosterkół po jednym 😀 Było by miło....
Witam wszystkich karciarzy 🙄 ,podaję listę wszystkich dla mnie zbędnych kart z pierwszej edycji ST CCG.Bardzo chętnie się wymienię na karty z drugiej edycji lub sprzedam.Zainteresowanych proszę o PM.
Chetnie kupie troche kart z 1 ed. Nawet caly deck. Jestem gotow w ramach interesow spotkac sie gdzies w Warszawie w tym tygodniu.
Doszło mi kilka karcioszek tzn: Dr. Arridor oraz Hanonian Land Eel - chętni mogą zasypać mnie PMami 🙂
Hi, jakby ktos byl zainteresowany pozbywam sie resztek swoich kart, same C & U, calosc jest wystawiona na Allegro za 25 (ok 270 kart, lacznie (podwojnych, potrojnych) ponad 500). Jak ktos jest chetny to zapraszam.
Lista kart znajduje sie pod tym linkiem:
http://list.gwflota.com/~stilleto/fotki/ST_CCG.rar
zas cala aukcja pod:
http://allegro.pl/show_item.php?item=52988032
Do calosci dodaje pudelko z Sealed Decka Romulanskiego.
Pozdrawiam, i mam nadzieje, ze trafi sie jakis kupiec 🙂