Forum Fandom Star Trek CCG Giełda karciana

Giełda karciana

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 144 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • ashka
    Uczestnik

Ufff.

Pod ponizszym linkiem calosc tego, co mam aktualnie na sprzedaz. "Mam" to lekka nadinterpretacja, w 98% karty nie sa moje, ale aktualnie sa u mnie, wiec moge sprawadzac, sortowac, liczyc i rozsylac 😉

http://free.of.pl/s/szulima/stccg/st_ccg_lista.txt

Lista obejmuje R-ki i Uncommony, zadna sila nie zmusi mnie do spisania Commonow ^_^

Pytania / oferty / mile slowo mozna slac na PW, jabbera (ashka na chrome.pl) albo lapac mnie na ircu ;P

CoBrah
    Uczestnik

Ja poprosze cztery 😀 HQ: Secure HomeworldDal'RokDuonetic Field generatorHQ:War roomJuz pisze PMa 🙂

Beyo
    Uczestnik

Jak tak lludzie sobie talie dopakuja to widze ze na Polkonie bedzie niezly turniej...Przy okazji czy ktos natrafil gdzies w necie na jakis soft do spisywania deckow...bo jak mam za kazdym razem recznie to mnie szlag trafia a ciezko potem publikowac taka talie w necie.Podobno jest cos takiego w star terk on-line ale bodajze dostoswane do 2ed 🙁

Captain Dax
    Uczestnik

Witam,czy jest ktos zainteresowany boosterkami z setu DS9? Zaplatalo mi sie tu pare i chetnie bym sie wymienila na karty lub boosterki z 2ed albo tez sprzedala.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Hmmm Dax ja bylbym chetny na zakupki 😉 Z tym ze po wyplukaniu sie z gotowki (rowniez na Twoich aukcjach Allegro ;P) dostepne srodki bede mial dopiero z poczatkiem nowego miesiaca :mrgreen: Wiec jesli zechcesz poczekac to z checia kupie jakas partie boosterkow 😉

Kaleh
    Uczestnik

DS9! DS9! DS9! Ja poproszę o więcej szczegółów PMem bo inaczej się w Angry Mob zamienię.... 😉 Ehhhh..... to były czasy... łezka w oku się kręci gdy pamiętam swe pierwsze starterk, boosterki.... jęk radości gdy okazało się że karty mają w DS9 gustowne czarne obwódki... ehhh... :blush:

I. Thorne
    Uczestnik

Kupujcie boosterki, a później ja odkupię te podwójne rary 😀

Kaleh
    Uczestnik

A ja wracam do kwestii czego szukam:Kupię lub wymienię się na jakieś inne karty (z naciskiem na wymienię się na 🙂 ) - Kazon Warship lub inne karty Kazońskie. Jakby ktoś miał na wylocie jakiś Kazonół to proszę na priva - może nie mam 😀

Beyo
    Uczestnik

Ja mam chyba 2x Tierne i 1 Kazon Warship ale statku nie wydam...za to jak widze kuopujesz u mnie booserki z Voya to moze wyciagniesz cztery 😛

Kaleh
    Uczestnik

Co najwyżej 3 w każdym z boosterkół po jednym 😀 Było by miło....

Beyo
    Uczestnik

Mam nadzieje ze sie pochwalisz co wyciagnales

Captain Dax
    Uczestnik

Witam wszystkich karciarzy 🙄 ,podaję listę wszystkich dla mnie zbędnych kart z pierwszej edycji ST CCG.Bardzo chętnie się wymienię na karty z drugiej edycji lub sprzedam.Zainteresowanych proszę o PM.

Starter Deck II Premieum Cards:

Botanical ResearchFerengi Trading PostGeological SurveyMemory Wipe x2Military ExercisesSearch For WeaponsStudy Cometary Cloud Study Pulsar

Enhanced First Contact:

We Are The BorgAdd DistinctivenessBareil of BorgEleven of SeventeenService The Collective Six Of NineteenSphere EncounterDukat of Borg Population 9 Billion - All Borg

inne:

Anaphasic Organism & Nagilum Spock The Traveler Away Team (The Traveler & The Emissary)

Premiere:

Ancient Computer Betazoid Gift Box Devoras x2Explore Dyson Sphere BB'94Goddess of EmpathyHaakonaInterphase GeneratorJaglom Shrek - Information Broker Ktarian Game x2Leah BrahmsLore's FingernailLwaxanna Troi x2PiRo LarenSarthong PlunderStudy "Hole in Space"Tam ElbrunThe DevilThought Maker Tox Uthat x3Tsiolkovsky InfectionWarp Core BreachWarp Core Breach BB'94Wesley Crusher

Alternative Universe:

Berlingoff RasmussenBrute Force x3Coalescent Organism x4 Compromised Mission x2Data's Head x2Dathon x3Decius x3Devidian Door x2Echo Papa 607 Killer DroneFGC-47 ResearchFissure ResearchGomtuuIan Andrew Troi x2I.K.C. Fek'Ihr Jack Crusher x2Major Rakal x2Ophidian Cane x2Quash Conspiracy x3Rachel Garrett x3Receptacle Stones x2Reunion x4Ressikan Flute x3Revolving Door x3Risa Shore Leave Samuel Clemens' Pocketwatch Stefan DeSeve x3Wartime Conditions x3

Q-Continuum:

Doppelganger Juliana TainerKeiko O´BrienMortal QSamaritan Snare Tarchannen StudyZalkonian Storage Capsule

First Contact Expansion:

Admiral Hayes Alyssa OgawaAndroid Headlock x2Assimilate Homeworld Assimilate This! Build Interplexing BeaconDeanna Troi Geordi La Forge Magic Carpet Ride OCDOcular Implants Paul Porter Primitive Culture Queen's Borg CubeScout Encounter SipwreckTemporal WakeThree-Dimensional Thinking Visit Cochrane Memorial Wall of Ships

Deep Space Nine Expansion:

Alien Gambing DeviceCha'JohInverstigate RumorsRetaya

The Dominion Expansion:

Admiral Leyton Amat'IganChula: The ChandraCroden's KeyFounder Secret x2GarakI.K.C. RotarranJaresh-Inyo x2Kai Winn KeoghKilanaMartokMichael EddingtonOrb of Prophecy and ChangeOffice of the PresidentSleeper TrapTalak'talan x2The Great LinkTragerU.S.S. Rio GrandeYelgrenZayra x2

Blaze of Glory Expansion:

Koloth ( Foil )Fajo's Gallery

Rules Of Acquisition Expansion:

Chula: The Door x2Continuing CommitteeJovisKreechtaLeckPhased Cloaking DeviceProtection RacketStarry Night x2

The Trouble With Tribbles Expansion:

Ferengi InfestationDeep Space Station K-7Brunt's Shuttle100.000 Tribbles (Discard)

Mirror Mirror Expansion:

Tantalus FieldKelvan Show of ForceConstruct Starship Marlena MoreauMr. TuvokMr. RomThomas ParisHalkan Council x2

Voyager Expansion:

Ancestral VisionAstral EddyBarzan Wormhole Dr. ArridorDr. Telek R'MorHanonian Land EelInvestigate Quantum Singularity Kathryn JanawayKolKurrosNevalaPenkThe CloudThe SwarmVidiian Boarding ClawViidian CriuserVolcan Eruption

The Borg Expansion:

Harnless Partikel 010Replicator Accident Fifth DecarenGann IdrinJorikKaron NetekKohlarSullinVenatic Hunter

Holodeck Adventures Expansion:

Your Galaxy is ImpureTeero AnaydisBuster KincaidChaoticaLilyMinuetSigmund FreudThe President of Earth

The Motion Pictures Expansion:

"God" x2Hero WorshipEnsign TuvokTorgGallatinNanclusCamp Khitomer x2KraseDavid Marcus

Raider71
    Uczestnik

Chetnie kupie troche kart z 1 ed. Nawet caly deck. Jestem gotow w ramach interesow spotkac sie gdzies w Warszawie w tym tygodniu.

Kaleh
    Uczestnik

Doszło mi kilka karcioszek tzn: Dr. Arridor oraz Hanonian Land Eel - chętni mogą zasypać mnie PMami 🙂

stilleto
    Uczestnik

Hi, jakby ktos byl zainteresowany pozbywam sie resztek swoich kart, same C & U, calosc jest wystawiona na Allegro za 25 (ok 270 kart, lacznie (podwojnych, potrojnych) ponad 500). Jak ktos jest chetny to zapraszam.

Lista kart znajduje sie pod tym linkiem:

http://list.gwflota.com/~stilleto/fotki/ST_CCG.rar

zas cala aukcja pod:

http://allegro.pl/show_item.php?item=52988032

Do calosci dodaje pudelko z Sealed Decka Romulanskiego.

Pozdrawiam, i mam nadzieje, ze trafi sie jakis kupiec 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 144 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram