Fringe

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 130 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Infango
    Uczestnik

Zajawka następnego :zapowiada się ciekawie ...

Piotr
    Klucznik

Będzie spoiler z 2x15 (bo dalej jeszcze nie zaszedłem, więc ciii 😉 ).Wyjaśnijcie mi jedno... Okazuje się, że to iż Peter jest z 'drugiej strony', to jakaś wielka rewelacja. Wiecie, zdarzało mi się oglądać ten serial 'jednym okiem', ale nawet mimo to dla mnie to było oczywiste od końca drugiego sezonu.

cinus
    Uczestnik

Piotrze, drugi sezon trwa wciąż :DA chodzi o to, że Olive dowiedziała się o tym, że Peter jest z drugiej strony. Polecam 2x17.

Cross
    Klucznik

2x20 w konwencji narkotycznej opowiastki 🙂 I ci śpiewający denaci...

OmegaOne
    Uczestnik

Akcji to ten odcinek nie pchnął do przodu. Cieniak którego równie dobrze mogło by nie być bo wszystko co istotne było pokazane w poprzednim odcinku. Pierwszy odcinek Fringe który przewijałem :/

Cross
    Klucznik

Fakt, wyglądał na zapychacz. Ale czasami można obejrzeć taki odcinek (krowa w kolorowe plamy) 🙂

Lord Fixer
    Uczestnik

Fringe ma teraz bardzo dobrą passę. Tylko ten odcinek właśnie trochę nie do końca tutaj pasował ;P

Cross
    Klucznik

Świetny odcinek! W końcu pokazano szerzej rzeczywistość drugiego świata...

Flashbones
    Uczestnik

Odcinek kapitalny, teraz tylko czekać na finałowy i kolejny sezon.

Elvenking
    Uczestnik

Zabrałem się za ten serial, jestem pod koniec 1szego sezonu. Bardzo mi się podoba 😀 Walter wymiata! W ogóle to świetny aktor, w Powrocie Króla bardzo dobrze zagrał. Olivia taka se, ale da się znieść. Do Fringa podchodzę z dystansem; lubię takie rzeczy od czasu do czasu, choć niektóre zagadnienia mogłyby być ciutkę mniej przegięte 😀

Aeth
    Uczestnik

W zeszłym tygodniu rozpoczął się nowy (trzeci) sezon i muszę powiedzieć, że pierwszy odcinek wgniótł mnie w fotel. Niesamowicie trzymał w napięciu, a niespodzianki, jaką sprezentował, nie przewidziałabym za żadne skarby. Jestem zachwycona - i to tym bardziej, że pierwsza seria nie zapowiadała wcale tak świetnego serialu. Tym, którzy nie widzieli jeszcze Fringe gorąco polecam. Po prostu trzeba mu dać szansę 😉

Niespodziewanie zwróciłam też uwagę na jedną drobnostkę, która wręcz oszołomiła mnie swą wyrazistością - mianowicie montaż. Dynamiczny i nie dający oderwać się od ekranu. bez przerwy zmieniające się kadry w scenie (bez spoilerów), w której Olivia bada dom, idealnie podkreśliły klimat. Od teraz będę się montażowi uważniej przyglądać ^^

Lord Fixer
    Uczestnik

Odcinek sprzed tygodnia? Nie wiem. Moim zdaniem był co prawda może i dobry, ale nie pasował do klimatu tego serialu. Za to nowy odcinek to coś, na co czekałem 🙂 Bardzo ciekawa nowa paranormalność. Właśnie dla takich rzeczy oglądam ten serial. Podoba mi się, że w nowym sezonie odcinki dzieją się też w alternatywnej rzeczywistości, co nadaje mu smaczku.

Elvenking
    Uczestnik

No ja właśnie jestem po 3 odcinku. Bardzo mi się podoba, chyba ten sezon będzie się dość mocno skupiać na wojnie między światami. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki.

Flashbones
    Uczestnik

Ostatni odcinek był super, także czekam na kolejne zapowiada się świetny sezon.

Diabeu
    Uczestnik

Fringe niszczy coraz bardziej!Na samym początku wydawał mi się mierną podróbą mojego ukochanego The X Files, ale z czasem wyrósł na serial o najwyższym poziomie.zaraz odpalam 4ty odcinek 3ego sezonu i czipsy do łapy :]

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 130 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram