Fringe

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 130 total)
  • Author
    Participant

Dlatego ja przestałam Xy oglądać. Mam nadzieję, że Fringe nie idzie w tym samym kierunku.

Też mam taką nadzieję. Co prawda dopiero będę to oglądać, ale wolałabym, żeby był to porządnie zrobiony serial, nie jakiś gniot.

Flashbones
    Participant

Fringe to świetny serial nic ciekawszego ostatnio nowego nie powstało.

Eviva
    Participant

Fringe to świetny serial nic ciekawszego ostatnio nowego nie powstało.

No to dodałes mi nadziei i zaostrzyłeś ciekawość. Bedę czekac na emisję niecierpliwie.

Aquenral
    Participant

FRINGE w TVNie

Tylko ta pora :<

Piotr
    Keymaster

Ekhm... ;> Polecam nasze newsy - link. Ale dzięki za przypomnienie. 😉

Aquenral
    Participant

No tak, chciałem tylko dać informację o dokładnej dacie i godzinie, czego nie ma w podanym newsie 😉

Czwartek, 10 września, o godzinie 23:40

Piotr
    Keymaster

Przypominają się czasy emisji BSG w TVP2. Eh, brak słów.

Aquenral
    Participant

Mogę się założyć, że przed Fryndżem puszczą ze dwa odcinki Na Wspólnej, jakichś Kryminalnych i jeszcze jakieś polskie miernoty, aby o północy dopiero nadać coś sensownego. Szkoda pisać.

Zuza
    Participant

Test na prawdziwego fana 🙂

Aquenral
    Participant

Albo test na liczbę posiadaczy dekoderów n z twardym dyskiem tudzież stacjonarnych nagrywarek dvd 😛

biku1
    Participant

A to w obecnych czasach da się inaczej oglądać TV niż z urządzeń z hdd na których można ominąć zapychacze znaczy się reklamy i wybrać sobie dogodną dla siebie godzinę i formę oglądania ?? 😮

I to w dodatku przy takim szerokim wyborze tego typu urządzeń z hdd od wszelkiego typu Movie Cube przez stacjonarne nagrywarki dvd po dekodery platform satelitarnych i kablówek i ich obecnej coraz większej przystępności cenowej nie rozumiem jak można się męczyć bez takich urządzeń.

Już to widzę jak ludzie będą śledzić "na żywo" fabułę tego lekko zakręconego serialu po północy. Część odcinka + 20 min reklam w środku prześpią a potem w następnym odcinku będzie zonk o co biega. 😉

Aquenral
    Participant

Osobiście rzadko oglądam telewizję, więc nie muszę używać funkcji nagrywania 😉

Jedyne, co oglądam to jakieś wiadomości wieczorem, Comedy Central, House rano na AXNie oraz Futurama na Sci-Fi, przy czym te ostatnie i tak się kończą z powodu wakacji 😉

Aquenral
    Participant

^Doublepost

Wczoraj obejrzałem 2x01 The New Day in the Old Town i... nic się nie zmieniło, co oznacza, że serial jest dalej świetny. Jest i Walter, i Peter, i nie za dużo Olivii, tylko szkoda mi bardzo krótkiego wątku jednoodcinkowego, ze zmiennokształtnym. No i oczywiście ogromne zaskoczenie, gdy okazało się, że Charlie nie żyje 🙁

Teraz tylko czekać na 2x02 :>

Cross
    Keymaster

Ale agenta Francisa to chyba pożegnaliśmy... Odcinek świetny.

Toreth
    Participant

Ale agenta Francisa to chyba pożegnaliśmy... Odcinek świetny.

Dzięki za spojler :glare:

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 130 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram