Fringe

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 130 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Aaaa juz wiem - wedle wikipedii - 2x11 był nakręcony jako odcinek pierwszego sezonu.Miałam nadzieję na jakąś zagadkę :/

zdarom
    Uczestnik

No właśnie, ktoś to jakoś sensownie wytłumaczy? :/

To jeden z alternatywnych wymiarów 🙂

Infango
    Uczestnik

Odcinek 2x14 9/10No cały czas rozwijają wątek doktora Dr. Waltera Bishopa, ten aktor jest fantastyczny ( jak i cała obsada ), gdy oglądam ten serial przypominają mi się czasy jak oglądałem X-Files na mały tv w internacie dyskutując z kolegą na o każdym wątku. Jak dla mnie niema obecnie lepszego serialu, no może gdyby był nowy serial Star Trek .... pomarzyć piękna rzecz.

Flashbones
    Uczestnik

Masz racje Fringe jest bardzo dobrym serialem, a obsada jest świetna.

Eviva
    Uczestnik

Masz racje Fringe jest bardzo dobrym serialem, a obsada jest świetna.

Mam inne zdanie, ale fakt, teraz jest lepszy niż na początku. Na początku mnie zniechęcił okropnie, teraz akcja zaczyna się bardzo ładnie plątać.

Cross
    Klucznik

15 odcinek miażdży.

Zuza
    Uczestnik

Ja oglądam z opóźnieniem, więc powiem tylko tyle: jeśli czarna oleista substancja wirusopodobna z 2x13 nie nawiązuje do czarnej oleistej substancji wirusopodobnej z wielu odcinków X-files, to zostanę fanką treka 🙄

cinus
    Uczestnik

Wiecie, że aktor grający dr Bishopa grał też namiestnika Gondoru w LOTR? Co do Fringe - racja, serial świetny.

Infango
    Uczestnik

Ktoś ostatnio z twórców Fringe stwierdził że serial jest w tym samym uniwersum co X-Files

cinus
    Uczestnik

Że tak powiem -OMG! I co, Duchovny z Kaliforni zajedzie?

Zuza
    Uczestnik

Mrrruuu... to by było ciekawe :>

cinus
    Uczestnik

No, nie powiem, że nie, ale związek Olive i Petera stanąłby pod znakiem zapytania 🙂

Cross
    Klucznik

Heh, a jak dwa lata temu pisałem, że klimat bardzo podobny jak w X-files, to wszyscy wyprowadzali mnie z błędu.

Infango
    Uczestnik

Zwiastun nowego odcinka....

Mod: używaj tagu 'youtube' - to wygodniejsze dla innych.

Cross
    Klucznik

16 odcinek prześwietny, sporo o alternatywnym świecie...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 130 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram