Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Forum Trek.pl - dodatki, poprawki, błędy

Forum Trek.pl - dodatki, poprawki, błędy

Viewing 14 posts - 106 through 119 (of 119 total)
  • Author
    Participant

Mówisz, że Widma Pah strasza po forum?

Ale grunt, że nie zaginęła zawartość. Przy okazji - zalogowałem sie starym hasłem - czy powinienem się w związku z tym martwić?

Piotr
    Keymaster

Nie, nie. Hasło i tak znasz tylko Ty, ale przyznam że nie sądziłem, że to możliwe. Widać czytałem starszą dokumentację.

Jarrod
    Participant

Udało się na starym haśle 😉

Q__
    Participant

Fajnie, że wróciliście ;).

Diabeu
    Participant

Ja też na starym haśle i działa.
    Niech ktoś z administracji zmieni hasło Snowmanowi na 'kocham_star_trek_discovery'.

KAEM
    Participant

Świetnie, że forum powróciło. Stare hasło nie wymagało zmiany.

The D
    Participant

Zauważyłem, że po odpisaniu w jakimś wątku Freshness tego wątku się aktualizuje, ale ta zmiana nie idzie w górę, na kolejne poziomy. Czy to tak zawsze działało? Trzeba napisac nowy temat, żeby to się zmieniło? Czy to jakiś błąd?

kotek
    Participant

Gdyby Keanu Reeves zobaczył nowe forum trek.pl: https://media.tenor.com/images/4e7096e19fa23b6bc6943657da947e35/tenor.gif

Zarathos
    Participant

O w mordę jeża, tyle lat mnie tu nie było, zerknąłem po zakupieniu TNG na BR do postawienia obok Babylon 5.

it is alive

Ale widzę że starej ekipy juz chyba tylko Cross i Piotr się ostali w miarę aktywni? Pathfinder i jego archiwum zniknęło czy można gdzieś jeszcze znaleźć? 10 lat kupa czasu no i wiele nowego w świecie ST się nie dzieje.

Ale fajnie, że jeszcze istniejecie.

• This reply was modified 4 years ago by Zarathos.
    Cross
    Keymaster

Jak to się nie dzieje? A ST Discovery, ST Lower Decks, ST Picard, ST Strange New Worlds, The Orville? 🙂

Q__
    Participant

Pathfinder i jego archiwum zniknęło czy można gdzieś jeszcze znaleźć?

W najgorszym wypadku pozostaje Wayback Machine 😉 :
    https://web.archive.org/web/20180831205024/https://trek.pl/pathfinder/
    (Z tego co widzę, da się stamtąd pobrać kopie wszystkich numerów.)

Smok Eustachy
    Participant

Nie podoba mi się połączenie fantasy z horrorem. No nie podoba się i już.

Cross
    Keymaster

Co zrobić 🙂 Utarło się.

Q__
    Participant

To połączenie jeszcze rozumiem, zwł., że trudno jest często ostro rozgraniczyć horror i contemporary/urban fantasy (gdzie np. zakwalifikować wampiryczne utwory Rice i następczyń czy cały WoD?), ale wrzucenie SF do worka ze wszystkim innym (kreskówkami, mydłem*, itd.) sam bym zakwestionował jako obniżające rangę poważnej fantastyki naukowej 😉 .

* Za moją świeżą sprawą 😉 .

Viewing 14 posts - 106 through 119 (of 119 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram