Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Ulubione seriale animowane

Ulubione seriale animowane

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 70 total)
  • Author
    Participant

Mi najbardziej odpowiadają "Włatcy móch" jeśli chodzi o Polskie baje, a z "zagramanicznych" to Dragon Ball(wszystkie 3)i Czin Czen(nie wiem jak się to pisze)

Lo'Rel
    Participant

Ja z wypiekami oglądałem kiedyś Johnny Questa na Cartoon Network, Plastic Mana i wiele bajek w tych klimatach których tytułów nie pamiętam. A kiedyś kiedyś to Gumisie, Smerfy i pewnie jeszcze kilka innych 🙂

Anonymous
    Guest

Może to nieco dziecinne ale ja lubię Myszkę Mickey, kaczora Donalda i Toma i Jerryego. Dodam do tego jeszcze po przerwie Jetsonów i Jaskiniowców.

Dragon
    Participant

A ja uwielbiałem i nadal uwielbiam Garfielda, nie mylić z 2 filmami, mam na myśli serial animowany kręcony w latach 88-92 i komiksy.

Dalek
    Participant

Mimo że generalnie nie cierpię mangi i anime, oglądałam jak szalona "Batman - 20 lat później" na CN, a na Jetix "X-Men" i "Kleszcz". Ta ostatnia kreskówka zupełnie nie jest dla dzieci, za to la dorosłych jak najbardziej.

Te produkcje nie maja nic wspólnego z Japonią :>.

Eviva
    Participant

Mimo że generalnie nie cierpię mangi i anime, oglądałam jak szalona "Batman - 20 lat później" na CN, a na Jetix "X-Men" i "Kleszcz". Ta ostatnia kreskówka zupełnie nie jest dla dzieci, za to la dorosłych jak najbardziej.

Te produkcje niemaja nic wspólnego z Japonią :>.

Nie twierdzę, że mają, ale są w tej konwencji, która mi nie odpowiada. A jej ojczyzną jest Japonia.

lszekg
    Participant

Garfield. Noo i Włatców Much

Bartas
    Participant

Wiem, że stary temat ale nikt tu nie napisał o moim ulubionym serialu animowanym jakim jest South park 🙂 Osobiście uważam , że ekipa czwartoklasistów z Colorado wymiata. Ostatnio jak zobaczyłem parodię filmu Avatar w tym serialu to prawie spadłem z krzesła. Cartman rządzi 😎

Leila
    Participant

Zawsze lubiłam bajki o ludziach w obcisłych kostiumach. Ale nie tylko. Jeszcze niedawno, zarywałam noce dla Psa Huckleberry'ego. Hanna-Barbera... Robili dobre bajki.

Bartas
    Participant

A pamiętasz kasety VHS z bajkami Hanna-Barbera? To pól mojego dzieciństwa (drugie pół to Tsubasa). Głupio się przyznać ale przez całe dzieciństwo myślałem, że Hanna-Barbera to jedna osoba 😛

Manul
    Participant

Nikt chyba nie napisał o Family guy. Może nie jest dla dzieci (może na pewno), ale jestem na bieżąco z odcinkami - uwielbiam ten serial, jest niesamowicie zabawny w bardzo brutalny sposób.

Bartas
    Participant

Family guy jest mocny. Pamiętam jak w jednym odcinku Peter i jego syn wracali skądś i masakrycznie się śmiali. Ich śmiech był taki, że każdy kto to widział płakał ze śmiechu. A założenie własnego kraju przez Petera i zaproszenie Saddama na grilla mnie zabiło 😆 Jest odcinek South park w którym Cartman postanowił zniszczyć Family guy 😆

Leila
    Participant

(...) Głupio się przyznać ale przez całe dzieciństwo myślałem, że Hanna-Barbera to jedna osoba 😛

A ja... Gdy miałam kilka lat myślałam, że Hanna-Barbera to dwie kobiety, które stworzyły uroczych jaskiniowców.

Krusty
    Participant

Niestety po dwóch sezonach American Dad zmienił się całkowicie w Family Guya tylko z innymi twarzami i żarty z polityki wyparowały dlatego przestałem oglądać.

Infango
    Participant

Justice League Unlimited za to że łączyła wątki rozwijane od czasów kreskówek z batmanem i supermenem, i te drobne smaczki których było tam strasznie dużo zaczynając od aktorów ...

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 70 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram