Forum Fantastyka Stargate Stargate SG-1

Stargate SG-1

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 327 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Galactica
    Uczestnik

Ja właśnie skończyłem pierwszy sezon i jestem ciekaw co dalej z rebelią Jaffa ( oglądam drugi odc drugiego sezonu 😀 ) i całym SG-1. Ciekaw jestem co po ataku Apofisa mówił senator Kinsej albo coś takiego 🙂 . Ciekawie się zapowiada sprawa Tok'Ra.

Bartas
    Uczestnik

Heh 🙂 pamiętam to uczucie 🙂 po prostu SG-1 mimo wszystkich braków ma w sobie nieodparty urok 🙂

Galactica
    Uczestnik

Tak tylko ten urok oglądałem bez dzwięków, bo w 3 odc 2 sexonu ich zabrakło 🙁

Bartas
    Uczestnik

To szacun 🙂

Galactica
    Uczestnik

hehe 🙂 Jestem przy odcinku "Tok'Ra". Jak narazie to część pierwsza, ale się rozwijam. Dzisiaj dokończe reszte, ale teraz czas spać 🙂

mati2172
    Uczestnik

Ja przez te wakacje obejrzałem SG-1 i Atlantis i jednak SG-1 tak do 8 sezonu jest nie zastąpiony. Wspaniały serial.I przyznam się szczerze że przez STARGATE zacząłem oglądać ST.

Bartas
    Uczestnik

A weź to rozwiń bo mnie zaciekawiłeś 🙂 jak SG tak na Ciebie wpłynęło, że zacząłeś oglądać ST?

mati2172
    Uczestnik

Przez SG polubiłem seriale SF.

Galactica
    Uczestnik

A już jestem w połowie sezonu 3 🙂 Jak narazie brakuje mi walki z Goa'uldami, ale trzeba poczekać pewnie 🙂 W końcu nie tylko oni są 🙂

Match
    Uczestnik

Huhu - skończłem 5. sezon, trochę się sprawa pogmatwałaedit:06x01-02 to jak na razie najlepsze z odcinków

Galactica
    Uczestnik

Ja do tego nie doszedłem jeszcze, ale cierpliwości 🙂

mario es
    Uczestnik

Ehh zazdroszczę wam delektowania się pierwszym razem oglądając ten serial 😎 Ja już zaliczyłem ten serial jak i wszystkie sezony kilka razy , teraz zabrałem się za serial "Po tamtej stronie" też ciekawy,choć już nie tak porywający z akcją jak na przykładzie serialu Stargate czy Star-trek ale też się dosyć przyjemnie ogląda.

Match
    Uczestnik

W 06x04 jest product placement - wszyscy ubrani w kurteczki North Face'a,której to firmy mega hiper super wypasione buty pękły mi po łącznie miesiącu łażenia po górach...edit:rozmowy Jonasa i Teal'ca to perełki, zwłaszcza te o ludziach 🙂

Galactica
    Uczestnik

Ja zaczołem 4 sezon i się zastanawiam po co te Replikatory. Są strasznie wneriające 🙂 Aczkolweik z drugiej strony nasza ziemska broń jest całkiem całkiem i raczej im szkodzi niż im pomaga 🙂 I jeszcze hasła, że Asgardzi nie umieją tak myśleć jak ludzie 🙂

Bartas
    Uczestnik

Replikatory rządzą 🙂 Zawsze wolałem ich od gouldów. A co do Asgardu... No cóż są po prostu inni 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 327 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram