Forum Fantastyka Gry Stare gry

Stare gry

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 67 total)
  • Author
    Participant

Kojarzyć, kojarzę, ale to raczej nie podpada pod kategorię "stare". Theme Hospital uwielbiałem swoimi czasy. A ktoś grał w Prehistoryka?

Pitmistrz
    Participant

Chyba każdy.Ja polecę tylko jedną grę Silent Hill.

Dzikowy
    Participant

Koniec pracy, czas na relaks. Właśnie skończyłem najgłupszy tekst w życiu, którego autor m. in. zwalczał takie problemy społeczne jak alkoholizm, wykluczenie niepełnosprawnych, długotrwałe bezrobocie, ubóstwo, opiekę zdrowotną, edukację, kulturę i inicjatywy społeczne.Aha, czemu w tym wątku? Bo będę odpoczywał przy Frontier: First Encounters :)Ciekawe, ile wytrzymam po dwóch dobach bez snu.

Infango
    Participant

Ze starych gier to MDK, przeszedłem tą grę chyba z 30 razy i ciągle mnie wciąga.

Galactica
    Participant

Grał ktoś w Space Empires IV?

Sai
    Participant

Gry które ja pamiętam to:North&SounthMarioDoom (pamiętam tę grę w okienku na 486 DX66... i jeszcze skakało ;))Wing Commander (ach...te kociaki)Potem w czasach bardziej nowożytnych 😉 doszła saga Baldurs Gate i wiele wiele innych, dopóki miałem czas grać.A propos w Space Empires, dawno temu grałem, jednak nie była to chyba IV. Zbyt dawno to było 😛 Teraz nie ma już tak wciągających gier, a raczej jest ich bardzo mało 🙂

Dragon
    Participant

A wie ktoś jak odpalić Wing Commander III (oryginalna na płytkach) pod dosbox, próbuje jak w tutorialach ale mi nie wychodzi...

Galactica
    Participant

Grał może ktoś w Warhammer 40000: Dawn of war?

Pitmistrz
    Participant

Pewnie podstawka i wszystkie dodatki goszczą u mnie na półce.Jedna z najlepszych gier w jakie grałem.

Galactica
    Participant

Aha. Ja miałem też mieć, ale ktoś mnie zawiódł. Mogłem sobie pograć na necie z kumplami.

Cross
    Keymaster

Dla wszystkich zainteresowanych starymi grami - powstało małe forum na temat 🙂 Do podyskutowania, powspominania, podzielenia się ciekawostkami etc. Ma być sukcesywnie rozbudowywane, ale to też zależy od tego czy znajdą się osoby chętne do uczestnictwa. Przekazuję zatem zaproszenie!

http://www.oldgamesneverdie.pun.pl/

Q__
    Participant
    Q__
    Participant
    Q__
    Participant

Galaga - w "Avengers" w to grywali 😉 :
    https://www.free80sarcade.com/nes_galaga.php

Cross
    Keymaster

Miła, lekka komedia świąteczna (życzyłbym sobie zamiast Kevina) z Nintendo w tle. W jaką grę grają pod koniec zwiastuna? 🙂

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 67 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram