Forum Fantastyka Star Trek ST XI - wrazenia [spoilery]

ST XI - wrazenia [spoilery]

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 488 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Widzę że film zwabia starych ramoli. 😉

Zwłaszcza mnie, prawda? Aż sztuczna szczęka mi wypadła.

Krusty
    Uczestnik

Eee chodziło o starą gwardię forum(zobacz nasze numery). 😉

Eviva
    Uczestnik

Eee chodziło o starą gwardię forum(zobacz nasze numery). 😉

No to mnie uspokoiłeś. Już myślałam, że czas mi do azylu dla przedwcześnie postarzałych trekkerów.

drupi
    Uczestnik

Ano ściąga tych staruszków, już nie pamiętałem kiedy posta jakiegoś napisałem 🙂 Ale nie to, żebym forum nie odwiedzał 🙂

Flashbones
    Uczestnik

film był dobry ale nie najlepszy, teraz pora na serial

Lo'Rel
    Uczestnik

A ja mam link --> TUTAJ co prawda po włosku, ale i tak miło popatrzeć. Choć jak na włoski dubbing to i tak nieźle wykonany. UWAGA SPOILER

T'Maen
    Uczestnik

Widziałam i przy oddawaniu głosu zastanawiałam się na pomiędzy "zły" a "średni". W końcu zagłosowałam na średni. Dla mnie ten film to niestety wielkie rozczarowanie, a tak na niego czekalam. Ta udziwniona rzeczywistość alternatywna. Spock i Uhura razem. Dla mnie to nie był za bardzo ST tylko film z serii zabili go i uciekł ubrany w piórka ST.

Lo'Rel
    Uczestnik

Po prostu trzeba się przekonać do nowego i tyle. W zasadzie mamy w tym filmie wszystko to co było w poprzednich, tylko wiele razy "bardziej i szybciej".

Kamil
    Uczestnik

Ciekawe kiedy będzie dvd?? Swoją drogą film bomba. Jestem zachwycony. Nie moge się doczekać następnej części która ma powstać ponoć potwierdzone.

Jamjumetley
    Uczestnik

Na TrekCore.com zebrano Concept Arty do nowego filmu.

Wśród obrazków jest rysunek mostka Kelvina. Osobiście wywaliłbym te HUDy znajdujące się przy konsolach w środkowej części pomieszczenia, troszkę rozjaśnił i jak dla mnie byłby to świetny mostek Enterprise. Dużo lepszy niż to co nam zaserwowano.

Eviva
    Uczestnik

Ciekawe kiedy będzie dvd?? Swoją drogą film bomba. Jestem zachwycony. Nie moge się doczekać następnej części która ma powstać ponoć potwierdzone.

Ano potwierdzone, zdjęcia prawdopodobnie rozpoczna się w przyszłe lato. Na DVD też czekam jak w piosence dziewczyna na swego UBeka. Dopiero wtedy obejrzę dokładnie i będę mogła wyrobić sobie twardą opinię.

film był dobry ale nie najlepszy, teraz pora na serial

Ano pora, pora. Byłabym bardzo za.

Mar
    Uczestnik

A ja w ramach walki z depresją wybieram się dzisiaj po raz kolejny do kina 🙂 Może uda mi się tego Triblla usłyszeć u Scotty'ego 😉

Eviva
    Uczestnik

A ja w ramach walki z depresją wybieram się dzisiaj po raz kolejny do kina 🙂 Może uda mi się tego Triblla usłyszeć u Scotty'ego 😉

Też chciałabym to zrobić, ale mam fatalną anginę i muszę leżeć, psiakość. Miłych wrażeń.

Mar
    Uczestnik

Też chciałabym to zrobić, ale mam fatalną anginę i muszę leżeć, psiakość. Miłych wrażeń.

A dziękuję, wrażenia były w większości miłe (pomijając kilka kawałków, których zdzierżyć nie mogę). No i tak się zaoglądałam, że zapomniałam o Tribllu 🙁

P.S. Eviva - zdrówka życzę!

Lo'Rel
    Uczestnik

pomijając kilka kawałków, których zdzierżyć nie mogę

Z ciekawości, które momenty?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 488 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram