Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

- Najpierw musi mi przysłać cennik boosterów i boxów, potem zbieram zamówienia i... kasę 😥 a potem czekam na paczkę.

Kaleh
    Uczestnik

A propos spotkań.... jak na razie ja nie mam możliwości za bardzo bo zaczynam pracę nad moim meisterwerk 😀 Chyba że jakąś sobotę styczniową by się urwało. Poza tym Raider... pisz jak chcesz grać to dałoby się zorganizować Remoh albo mnie....

CoBrah
    Uczestnik

Taa Kaleh,masz racje...czas juz i dla mnie zaczac prace nad magisterka 😀 A dla odprezenia mozna,a nawet trzeba zorganizowac w styczniu jakies spotkanie 🙂

Raider71
    Uczestnik

Ja powiem (napisze) tyle: na spotkania czas mam w soboty, a w tygodniu piątek, ale najlepiej środa.

Antikan
    Uczestnik

A moze by sie jeszcze tuz przed swietami spotkac- np 23- to chyba czwartek jesli sie nie myle...

Raider71
    Uczestnik

Genialny pomysl...co powiecie na czwartek po poludniu? Byloby swietnie(22 grudnia jak cos)

I. Thorne
    Uczestnik

Ja raczej wątpię, że będę. W pracy mam listy płac i ZUS-y.Dopiero w styczniu będę osiągalny.Z innej beczki. Kolo z Niemiec nie daje znaku życia, więc w najbliższym czasie kart nie będzie 🙁

Antikan
    Uczestnik

22 w czwartek- byloby super- ja sie pisze- teraz gdzie i kiedy?

Romulanka
    Uczestnik

Jakby to delikatnie ujac... Z naszej strony by pasowal tylko piatek, tylko w Bydgoszczy i do tego tylko po poludniu...

Antikan
    Uczestnik

Bydgoszcz moze byc jak najbardziej:) po poludniu rowniez, a co do dnia to mi rowniez pasuje- niech sie inni wypowiedza

CoBrah
    Uczestnik

Jesli to Bydgoszcz - zapewne sie zjawie 🙂 Jak na razie nie widze przeciwwskazan 😀

Raider71
    Uczestnik

Ja raczej nie będe, chociaż może...

Kaleh
    Uczestnik

Czwartek odpada... ale piątek kto wie? W sumie bardziej pasuje bo dopiero w czwartek wracam na stałe do Bydgoszczy a mam jeszcze kupę roboty w Urzędzie Woj. 😀

Vashar
    Uczestnik

WitamWięc tak... widać, że większości piątek pasuje (hura! ). To teraz konkretna godzina, miejsce zbiórki? Ja bym proponował coś w okolicach godziny 16:30... może pod empikiem zbiorka i gdzieś się udamy? Tylko nie wiem jak to wygląda ze sprawa lokali w piątkowy wieczór i jeszcze na dodatek przed Świętami :>

Kaleh
    Uczestnik

Hehehe... jeszcze nie dotarłem do Bydzi... jutro pasuje mi ta pora - chyba, że mnie parentsi w domu z okazji porządków zatrzymają to nici z wyjścia 🙁 ale postaram się... kłopotów z lokalem nie będzie - zawsze jest labirynt 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram