Pora na ustalenie wstępnych kwestii związanych z najbliższym spotkaniem 😀 Może być koniec lipca - najprawdopodobniej - gdyż początek zajmują mi rozmaite imprezy rodzinne. Tyle że jeszcze nie wiem kiedy ruszę w wakacyjną trasę tzn. byle dalej, byle taniej, byle dłużej 😉
No cos tam kiedys bylo mowione, ze nastepny bedzie Grudziadz 🙂 Jak dla mnie moze byc...I bardziej reflektuje na wczesniejszy termin,16-17 lipca na przyklad 😀
I.Thorne,ty nie rob z karciarzy jakiejs izolowanej grupy,ktora organizuje sobie osobne spotkania 😀 To ma byc-tak mysle-jak najbardziej,jak zawsze, ogolnotrekowe 🙂 Tym bardziej ze miala ruszyc powoli jakas rozgrywka w RPG...
Oj raczej chyba jest zaklepane, że u mnie w Grudziądzu.A pytałems się bo chodziło mi o to czy szykować u mnie w domu czy w plenerze (jak ogólnotrekowe to raczej w jakimś ogródku).
A ja proponuję następny tydzień tzn. po 17tym gdyż mam imprezy rodzinne tzn. wesele po drodze i weekend nadchodzący odpada. Jako miejsce może znów Bydgoszcz??? Chociaż Toruń też może być. Co do Grudziądza to 1,5 tyg temu byłem i na razie wystarczy 😀