Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Kaleh
    Uczestnik

Możemy zrobić jakieś mini spotkanie w ten weekend - na partyjkę czy dwie i jakąś małą zagrywkę w RPGacze - tzn. jakaś misja poboczna.....

CoBrah
    Uczestnik

Kaleh jaki sie ostatnio nam chetny do gry zrobil...:>Ja jestem jak najbardziej za, i tak widac, ze zjawi sie tylko sekta CCG 🙂 No i dawno nie bylem w Toruniu 😆

I. Thorne
    Uczestnik

Ja bym wolał za tydzień, ale moge przybyć.Podobno 3 grudnia będę w Bydzi, więc mogę wpaść do CoBraha.

Romulanka
    Uczestnik

Podobno 3 grudnia będę w Bydzi, więc mogę wpaść do CoBraha.

Moznaby sie ewentualnie przylaczyc do minispotkanka, czy to bylaby taka mala orgia tylko dla fanatycznych maniakow CCG? 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Wiesz ja chętnie zawsze spróbuję nabić Dominium...Tak z innego tematu. Dzisiaj zamówiłęm wreszcie nagrywarkę (to czy bedzie to inna sprawa), ale może oddam ci płyty...

Kaleh
    Uczestnik

Ale nam się region zCCGował - Zarathos zrób coś! 😀 Ja do maniaków nia należę więc potrafiłbym odłożyć karty, karcioszki, kartunie kochane na bok 😉 Ale taka jest prawda.... a może w grudniu jakiś wypad po sąsiedzku do jakiejś innej sekty treckistowskiej?

I. Thorne
    Uczestnik

Ja niestety nie przybędę. Poprostu nie będę miał czasu ani w ten weekend, ani następny. Remont na trasie kolejowej Grudziądz0Toruń tez nie ułatwia sprawy...

Raider71
    Uczestnik

To jak w końcu ze spotkaniem???!!!!!!!Proszę wypełnić formularz zgłoszenia ;-)Data:Godzina:Miejsce:

Kaleh
    Uczestnik

Jeżeli wciąż są jacyś chętni. CoBrah przyjeżdżasz? Remoh zostaje? To się zjawię jutro o 12tej pod Kopcem. Na chwilkę bo na chwilkę ale zawsze 😀

CoBrah
    Uczestnik

A wlasnie! Ja niestety sie nie pojawie 🙁 - z przyczyn naglych i ode mnie niezaleznych 😥 Wyczuwam tu romulanski spisek ...Za to Remoh jest w Toruniu,skontaktuj sie z nim,to powinien sie pojawic.

Kaleh
    Uczestnik

Hihi..... czyli w sumie nici ze spotkania :> Ależ to było rrrromulańskie 🙂 Ja jak na razie a propos następnego terminu wiem jedno: na pewno odpada mi następny weekend - jadę w teren szukać miejsc na budki dla tracza a 10tego jest początek akcji liczenia Bielika więc terminy mi odpadają.... może coś się w tygodniu jeszcze ustali....

I. Thorne
    Uczestnik

Wreszcie kupiłem nagrywarkę DVD i mogę już zbierać zlecenia na wypalanie płyt (DVD, bo z CD nie będę się bawił chyba, że kilka sztuk). Kto pierwszy?Na razie mam cały DS8 i trochę Earth Final Conflict.Zbieram też zamówienia na karty od Noelkera.Odbiór jak zwykle 0 na kolejnym spotkaniu.

Raider71
    Uczestnik

Ja chce DS9(8 hmmmm...?). Jesli Earth FC jest fajny to tez.

I. Thorne
    Uczestnik

DS8 - nowy fascynujący serial o przygodach załogi na granicy z Gornem i Tholianami 🙂 Earth mam w kawałkach. Część 1 sezonu (wersja dwujęzykowa - francuska i angielska) oraz 1/4 sezonu 4 (odcinki 1-6). Reszta w trakcie.Mam też kilka filmów: HARDWARE - Mark 13, Moontrap, Chronicles of Riddick. Wypalam na płytach DVD. I nie biorę za to kasy (dobrze widziane inne seriale do pożyczenia).A tak kiedy planowany jest kolejny zlot i gdzie (pewnie w Toruniu)? Ja proponowałbym styczeń. Karty będą od Noelkera i wypalone płyty. I oczywiście nowa, antydominiońks talia (którą i tak przegram 😥 ). Na szczęscie może pobiję raczkującego Borga???

CoBrah
    Uczestnik

Kiedy wysylasz zamowienie do Noelkera? Ja potrzebowalbym kilka sztuk commonowych i uncommonowych Breenow... 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram