Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • CoBrah
    Uczestnik

Ja na pewno sie zjawie na spotkaniu,juz dzis wyruszam do Torunia(skladac deck miedzy innymi 😀 ) Bede jutro o 11,tak jak Raider mowi,dokladnie pod pomnikiem Kopernika 🙂 Do zobaczenia!

Romulanka
    Uczestnik

My tez sie wybieramy. Niekoniecznie bedziemy rowno o 11.00, ale w razie "poslizgu" postaramy sie dac znac co i jak.

I. Thorne
    Uczestnik

Posterunek nasłuchowy nr 12, okolice korytarza podprzesrzennego, kwadrant gamma.- Poruczniku, wykrywam duże zgrupowanie krążowników i mysliwców Jem'Hadar. Kierują się w naszym kierunku.- Zawiadomić "Pancerną Pięść". Niech przywitają ich z szacunkiem. Ognistym szacunkiem z wszystkich wyrzutni...Czekam z niecierpliwościa na CoBraha.

Kaleh
    Uczestnik

Kolejne spotkanie za nami... a gdzie spotkamy się następnym razem? Moją propozycją byłby Grudziądz gdyż posiada dosyć duży potencjał trekkerół którzy może by się ruszyli jakbyśmy tam już zlądowali 🙂 No a kiedy? Na moje oko to pewnie w grudniu 🙂 Tylko trzeba by znaleźć jakieś ciepłe i przytulne miejsce, jakąś knajpkę czy co gdzie nikt nie będzie dziwnie na karty patrzał 😀

CoBrah
    Uczestnik

Jeszcze nie przebrzmialy echa poprzedniego spotkania, a planujemy juz nastepne? I to dopiero na grudzien.... 🙂 Jak dla mnie to Toruń jest najbardziej optymalnym miejscem spotkań i jestem za wyborem tej wioski na stalą baze naszych zgrupowan.

Kaleh
    Uczestnik

OK, może być... a co n a to reszta? Zrobimy małe głosowanie 😀

Raider71
    Uczestnik

Toruń....grudzień? a może wcześniej????

Kaleh
    Uczestnik

Hmmmm...... to może połowa listopada. Skończą mi się niedługo terenówki i będę wolny..... WOLNY!!!! Wtedy można będzie planować....

Kaleh
    Uczestnik

OK... nadciąga połowa listopada więc pora zastanowić się nad spotkaniem. Może następny weekend? Jak na razie nie mam żadnych planów więc moim skromnym zdaniem może być. Miejsce - jak zawsze już pewnie Toruń - chyba że w stolicy Kujaw czyt. Brześciu Kujawskim - nigdy nie byłem 😀 - czas 19 XI. Wymówek nie przyjmuję. Pogadamy, pogierczymy - tylko znajdźmy lokal o większych stołąch - chociaż... w sumie w wieży gra się wygodnie :> bo I.Thorne nie ma tam farta :>

Romulanka
    Uczestnik

Miejsce - jak zawsze już pewnie Toruń - chyba że w stolicy Kujaw czyt. Brześciu Kujawskim - nigdy nie byłem 😀 - czas 19 XI. Wymówek nie przyjmuję.

[post="35602"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Oj, chyba bedziesz musial... 19 mamy juz zarezerwowany...

I. Thorne
    Uczestnik

Spokojnie. Talia zmieniona. Tylko w seedzie mam 31 kart i nie wiem, którą wywalić (to znaczy, że z downloadowanymi mam 40 🙂 ).

Raider71
    Uczestnik

Mnie pasują wszystkie terminy oprócz weekendu na początku grudnia(warsztaty matematyczne)

CoBrah
    Uczestnik

To jak,jest jakies spotkanie w ten najblizszy weekend?

Raider71
    Uczestnik

Może być, ale wolałbym jednak później... Tak czy siak będe.

Zarathos
    Uczestnik

mnie tym razem nie bedzie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram