Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • CoBrah
    Uczestnik

Ja to nie znam na tyle Torunia,by tam prowadzic 🙂 I jesli Kaleh mozesz byc 15.X ( i wiem tez,ze Remoh woli ten termin), a innym to nie przeszkadza, to proponuje spotkanie przelozyc. W koncu im wiecej osob wezmie udzial w turnieju bilardowym o puchar kapitana tym lepiej 😀 I tak zwycieze 😎 Victory is life!

I. Thorne
    Uczestnik

Może być 15.Hmmm... CoBraha jeszcze w bilarda nie pokonałem... 🙂

Romulanka
    Uczestnik

Jezeli 15.X wszystkim pasuje to postaramy sie przyjechac. W razie potrzeby najwczesniej mozemy byc troszke przed 9 rano, wczesniej nie damy rady. Prawdopodobnie bede musiala poswiecic troche czasu na sprawy na UMK.CoBrah, przypominam o kartach 😉

Kaleh
    Uczestnik

Jezeli 15.X wszystkim pasuje to postaramy sie przyjechac. W razie potrzeby najwczesniej mozemy byc troszke przed 9 rano, wczesniej nie damy rady.

Prawdopodobnie bede musiala poswiecic troche czasu na sprawy na UMK.

CoBrah, przypominam o kartach 😉

[post="34106"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Nie ma sprawy. UMK? Jeżeli fizyka to blisko centrum więc nie ma sprawy. A poza tym tam są też MOJE karty :>

Tak więc decyzją ogółu termin jest następujący 15 X Toruń. Znajdziemy jakąś przytulną mesę czyt. wieżę 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Ja sie na pewno zjawie. Bez kart (bo nie mam ani jednej i nie wiem z ktorej strony tak chwycic) i jako abstynent (bo bede robil za sternika) ale bede wiec Thorn sie wyspisz, reszta tez nie bedzie musiala go odbierac.Pozwiedzcie tylko gdzie, bo do tej pory to przez Torun tylko przejezdzalem i musialbym plan miasta obejrzec.

Raider71
    Uczestnik

Czyli ostatecznie 15X W takim raize gdzie i o której?

I. Thorne
    Uczestnik

Wszystkim "kolejowym" zawodnikom przypominam, że 10 X zmienia się skład, więc na razie nie planujcie godzin przyjazdów (chyba, że macie już nówkę rozkład).Zary, z chęcią nauczę Cię grać 😎

Kaleh
    Uczestnik

Znam niechęć wszystkich do porannych spotkań więc optimum byłaby pewnie 11ta. Mi obojętnie która godzina tzn. może być i 6 rano tylko wtedy będzie wszystko zamknięte 😀 Spotykami się pod pomnikiem czcigodnego M.Kopernika - mam nadzieję że wszyscy na rynek jakoś trafią....

I. Thorne
    Uczestnik

Eee... Chodzi ci o rynek obok Ratusza?Jeśli tak to fajnie, wpadnę sobie do Empiczka...

Romulanka
    Uczestnik

Eee... Chodzi ci o rynek obok Ratusza?

Jeśli tak to fajnie, wpadnę sobie do Empiczka...

[post="34229"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Yyyy... No tak jakby ten.... A Empiczek to jest kawalek dalej.

Troche mi sie powyjasnialo i o ile nic sie nie zmieni sprawy na UMK bede zalatwiac od rana... Czyli jezeli tam za dlugo zabaluje bedziecie musieli chwile poczekac albo dolaczymy troszke pozniej.

Raider71
    Uczestnik

Jak rozumiem 15X pod pomnikiem Kopernika o 11-ej. Tak wiec do zobaczenia.

Kaleh
    Uczestnik

Ja może nawet deck przygotuję coby pograć. Chociaż to skomplikowana sprawa 🙂 Niech ktoś zajmie się organizacją jakiejś prelekcji czy co.... poza tym ile osób w końcu ma zamiar być?

I. Thorne
    Uczestnik

Jakiej prelekcji???Mogę mieć krótki wykład pt. "Jak zabic Borga na podstawie konfliktów między rasami o różnym stipniu rozwoju technologicznego z przykładami".Oraz "Wojna z przeciwnikiem wyposażonym w technologie maskowanie czyli nie mamy żadnych szans".

Antikan
    Uczestnik

Hej - ja raczej nie bede... Siedze w gda..

Raider71
    Uczestnik

Ja bede na pewno(znowu kasy duzo pojdzie na to, ale co mi tam).Gdzie dokladnie sie spotkamy? Wole nie wspominac poprzednich poszukiwan w odleglosci 15m. Proponuje dokladnie pod pomnikiem kopernika.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram