Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

A ja odbiorę płytę kompaktową ST RPG.CoBrah szykuj się, pora na kolejny upadek Dominium.

Raider71
    Uczestnik

Ja podam jedynie dobrą(albo straszną) informację dla Toruńskich Trekkerów: Mieszkam w Toruniu od września. Co prawda tylko od poniedziałku do piątku ale zawsze coś. Jeśli ktoś by chciał się ze mną spotkać to ul. Św. Józefa i tamtejszy internat przy Zespole Szkół Mechanicznych itd.Proponuje także jeśli byłoby to możliwe urządzić spotkanie wcześniej (ew. jakieś rozgrywki CCG) na terenie Torunia.

Kaleh
    Uczestnik

W Toruniu - przynajmniej w najbliższym czasie będę zamieszkiwał na Działkach Józefa tzn. 15 min drogi od rzeczonego internatu 😀 Jak zmontuję deck to możnaby pograć 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Znając was jak zwykle nie masz żadnej gotowej talii... 😀

Raider71
    Uczestnik

Ktos niech wpadnie jak cos. Wieczorem kolo 19 nie mam absolutnie nic do roboty. Ewentualnie 18, 17 ale trudno powiedziec czy bede. Jak by ktos planowal wpasc, to niech robi to bez ostrzezenia. Szukajcie Łukasza Krakowiaka, pokój 4 na 3 piętrze. Mi sie absolutnie caly czas nudzi. Mimo ze do IVLO chodze to nie mam nauki. 😀

Kaleh
    Uczestnik

Ja właśnie skończyłem praktyki metodyczno-zawodowe w IVLO w Bydgoszczy i zlądowałem już w Mieście z Piernika 😀 Aktualnie siedzę i poluję na wpisy, a potem ruszę poćwiczyć grę w bilard.Konwent Fantastyki w Toruniu w tym roku odbywa się 30 IX do 2X jak zawsze chyba na terenie Fortu IV. Będą najprawdopodobniej dominować klimaty grozy więc wszystkich wampirów zapraszam. Jest szansa że się pojawię.... może nawet uda mi się być za przewodnika 🙂

CoBrah
    Uczestnik

A co z zapowiadanym III spotkaniem? Czy mam sie nastawiac na ten drugi weekend pazdziernika na przyjazd do Torunia?

I. Thorne
    Uczestnik

A ja na małą partyjkę...

Kaleh
    Uczestnik

Jest szansa na to spotkanie 🙂 Najpierw tylko skontaktuję się z opiekunem pracy magisterskiej a propos planów na przyszłość, ale termin 2 weekend pozostaje wciąż aktualny.

Raider71
    Uczestnik

Mnie pasuje podajcie tylko dzien i godzine(jestem za sobota o jak najwczesniejszej godzinie)

Vashar
    Uczestnik

WitamTakie male glupie pytanie... drugi weekend czyli 8 X czy 15 X? ;>Mi osobiscie by bardziej pasowalo 15, aczkolwiek jeszcze nic nie jest pewne... natomiast Asi bardziej 8 ;>

CoBrah
    Uczestnik

No tu bardziej chyba o ten 8.X chodzi, czyli zblizajacy sie wlasnie weekend 🙂 Ale jesli weekend 15.X pasuje wiekszej ilosci osob to mozna chyba to przelozyc...Wiec jak? Mi pasuja oba terminy 🙂

Raider71
    Uczestnik

8-smy?Mnie tam pasuje. Ale czekam na zdanie innych.

I. Thorne
    Uczestnik

Ja tam na pewno będę w sobotę.Może nawet uda mi się dostarczyć Zarego na miejsce 🙂 A jak będę musiał przyjechać koleją to niestety ktoś będzie mnie musiał odebrać juz o 9. To znaczy, że ktoś sie nie wyśpi :(A tak w ogóle to gdzie planowane jest spotkanie (w jakim lokalu) i kiedy?

Kaleh
    Uczestnik

Jak słyszę to większości pasuje jednak dopiero 15ty? Może być, tym bardziej że okazało się że jest wyjście terenowe z uczelni które może wspomóc mnie w magisterce. Jest ono od 9 do 14 z hakiem więc mnie by być nie mogło chyba że ktoś chciałby inny pełnić honory pana domu....

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram