Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Dorze, że nie mieszkam w Bydgoszczy i jestem juz za stary na szkołe 🙂 Uff... Dzięki Bogu ❗

I. Thorne
    Uczestnik

Uwaga wszyscy co mają u mnie karty (a ich jeszcze nie odebrali).Najprawdopodobniej 4 września będę w Bydgoszczy (w czasie meczu żuzlowego, ale nie na stadionie). W tym czasie mogę przekazać (za odpowiednią opłatą oczywiście) karty oraz parę płytek DS9 (to już za darmo 🙂 A może ktoś skusi sie na małą partyjkę ❓ Jak zwykle zreorganizowałem swa talię...

CoBrah
    Uczestnik

A może ktoś skusi sie na małą partyjkę questn.gif Jak zwykle zreorganizowałem swa talię...

My jak zwykle nie mamy zadnych ulozonych talii...i do tego jeszcze nowe karty 🙂

A co do odebrania kart,to ja chetnie,chyba ze bede musial intensywnie przygotowywac sie do praktyk nauczycielskich 😀

I. Thorne
    Uczestnik

A ja rano pracuję, a wieczorami tylko układam karty 😆 Czy ja jestem dziwny? 😮

CoBrah
    Uczestnik

Nie...to tylko male uzaleznienie od CCG :>

Kaleh
    Uczestnik

My mamy ten sam syndrom, ale zamiast układać karty to popijamy napoje niskoprocentowe (czyt. piwo) odstresowując się przed nadchodzącą godziną 0 - tzn. praktykami w liceum....

I. Thorne
    Uczestnik

Mam nowe wiadomości o meczu. Odbędzie się on w niedzielę 4 września o godzinie 19.30. Przybycie romulańskiej sondy do Bydzi około 17.30. Czy lokalni znają jakieś knajpki w okolicy stadionu (z dużymi, czystymi stołami do gry w karty)?

CoBrah
    Uczestnik

A moga byc stoly bilardowe w pobliskim klubie Mega? 😀 A tak na powaznie,to znajdzie sie zapewne jakis lokal w okolicy stadionu,na ul.Chodkiewicza....w koncu jest tam uniwerek,a co za tym idzie,zapotrzebowanie na tego typu miejsca 🙂 no chyba,ze powystawiaja tam TV dla ludzi,ktorzy nie zmiescili sie na stadionie...

I. Thorne
    Uczestnik

No właśnie może by ktoś zrobił skan terenu?

I. Thorne
    Uczestnik

To jak. Czy jakiś lokal został znaleziony?I w ogóle kto deklaruje się, że przybedzie?

CoBrah
    Uczestnik

No i chyba nici z pogrania sobie w karty 🙁 Jednak przez weekend bede musial przygotowywac sie do prowadzenia lekcji i na dluzsza posiadówe nie ma raczej szans...ehhh,szkoda 😥 To jak zrobimy z tymi dostarczanymi kartami?

I. Thorne
    Uczestnik

Weźmie Romulanka. A pieniądze jej zwrócisz.

Kaleh
    Uczestnik

Są już pierwsze domniemania a propos III spotkania kujawskiego 🙂 Miałby to być drugi weekend października. Miejscem byłby Toruń a konkretnie któryś z jego podejrzanych lokali. Jeżeli chodziłoby o grę w CCG to niestety ale odpada dawna mesa regionu czyli Krzywa Wieża. Chyba że zrobimy sobie odwyk lub zmienimy później lokal na któryś z wielkostołowych. Lub można by ruszyć do JazzGodu lub Oberży. W grę wchodziłyby również rozgrywki o mistrzostwo Kujawskiego okręgu w bilard amerykański 😀 Nagrody? Hmmm.... hehm.... hmmmm. ;> Uścisk dłoni kapitana, dyplom, małe ale i losowo wybrany common 😛

Antikan
    Uczestnik

Hmmmm- do nadejscia pazdziernika duzo piasku w klepsydrze przesypac sie musi- tak wiec poki co ja sie nie deklaruje bo nie wiem czy nie bede akurat inaugurowal roku akademickiego w gdansku!!!

CoBrah
    Uczestnik

Ja z wielka checia pojawie sie na spotkaniu.Termin mi raczej odpowiada,miejsce rowniez....w CCG tez chetnie pogram jak bedzie okazja 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram