Witam ponownie.Mamy w okolicy pewnego Gacka, który z chęcią by zobaczył zieloną brać.Kto ma czas na przyuczenie do zawodu karciarza ww. w Toruniu w sobotę 15 września?
15ty odpada. Akurat robię sobie urlop od prac terenowych i nad morze śmigam. Jakby co rzucam robotę i wracam do Imperium Bydgoskiego. Czasu jednak lipa bo mam umowę o dzieło, która sporo czasu mi zajmie. Ale realny termin to np. 22. Może deck odkurzę 😉
Musiałbym odkurzyc deck, przypomniec sobie karty i taktyke mojej gry i znowu poczuc ta chec rozbicia federacyjnego złomu :DOpcja spotkania? To załoga jeszcze istnieje? 😉
Ja osobiście wolałbym soboty, bo wtedy są późniejsze pociągi. A taka dwugodzinna wizyta to nawet partyjki spokojnie nie da się zagrać. Nie mówiąc już o innych rzeczach.
Po niezwykle długiej przerwie różnymi względami powróciłem na forum by:a ) abdykować z funkcji sprawowanej już jedynie przez zasiedzenie gdyż zmieniłem miejsce zamieszkania na Krakówb ) zaproponować na Głównego Oprawcę Regionu I.Thorne'ac ) poinformować iż ponownie opuszczam was i to na bardzo długo gdyż wyjeżdżam do Hondurasud ) poinformować iż postaram się odezwać po powrocie gdyż tam gdzie diabeł mówi dobranoc nie będę miał dostępu do żadnych mediówPozdrawiamJolan'Tru
Powodzenia Kaleh i przyjemności życzę w honduraskiej dzungli :)Nie mam nic przeciwko nowemu Oprawcy, bo kto go sie tu boi :PSwoją droga, ciekawe ile osob z regionu tu jeszcze zagląda...
Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 283 w sumie)