Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Toruń. 23 czerwiec.

You will comply! :>

Ja będę. Bee czekał na kartę i serial. Sam tez coś podorzucam.

Romulanka
    Uczestnik

23 powinien pasowac... Torun pasuje... a Bydgoszcz oczywiscie jeszcze bardziej :>

Raider71
    Uczestnik

Ok, więc w Toruniu :>

I. Thorne
    Uczestnik

Będę jak zwykle między 12.30, a 13.00. To zależy o której przyjedzie pociąg.Miejsce jak zwykle - okolice pomnika.

Romulanka
    Uczestnik

OK. Chcialabym tylko delikatnie zauwazyc, ze w piatek w Bydgoszczy jest Noc Kulturalna i w zwiazku z tym nie jestem w stanie okreslic poziomu swojej zywotnosci w sobote (a co za tym idzie czasu przybycia ;>).

Kaleh
    Uczestnik

Ja zauważę, że w Toruniu mogę być tylko króko ponieważ w tym czasie jest Toruńskie Seminarium Ekologiczne na które wypadałoby mi zajrzeć.... chociaż jeszcze sprawdzę kiedy dokładniej są interesujące mnie wystąpienia...

Raider71
    Uczestnik

Ja będę koło 12 pewnie...Będę miał Entka i kartę dla I. Thorne'a

I. Thorne
    Uczestnik

w Toruniu mogę być tylko króko ponieważ w tym czasie jest Toruńskie Seminarium Ekologiczne na które wypadałoby mi zajrzeć....

Wpadne tam, powiem, że autostrada musi iść przez Rospudę i że Kaleh ma takie same zdanie.

Wtedy będziesz miał dużo czasu na spotkanie z nami :>

Kaleh
    Uczestnik

U mnie sytuacja się zmienia 🙁 Tak myślę i nie wiem czy dotrę do Torunia, chociaż spróbuję... jednakże mogą mnie zeżreć przedegzaminowe wyrzuty sumienia... jeżeli nie będzie dobrych wykłądów na TSE to nie dojadę raczej...

Kaleh
    Uczestnik

Trzymajcie kciuki w czwartek... mam najważniejszy od wieków egzamin. Przez to wszystko też się nie zjawiłem. Może jak go zdam, lub nie będę miał więcej czasu, byle by tylko z wygnania wrócić...

Okrojone spotkanie się odbyło?

Romulanka
    Uczestnik

Okrojone spotkanie się odbyło?

A owszem, odbylo sie ;>

Zanotowane: trzymac kciuki ;>

Kaleh
    Uczestnik

Przepraszam, że mnie nie było, ale coś mi się zdaje żebym był nie do życia przy tym stresie :blush: Dzięki 🙂 A teraz pytanie: kto dzierży raport i czy poraża? :>

Romulanka
    Uczestnik

I jak? Zyjesz?Raport, jezeli jest, jest tak tajny, ze nic o nim nie wiadomo.Wiadomo za to, ze tu i owdzie kraza super-tajne zdjecia.

Kaleh
    Uczestnik

Żyję :)Od października dołączam do grona doktorantów i stypendystów UJ :>Chyba że coś pokręcą jak to w mieście Ziobry 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Właśnie, doktor - agent tajnych służb? Będziesz na liście Macierewicza częśc 3 :>A raport jest bardzo, ale to bardzo tajny, że nawet nie wiadomo kto go napisał.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram