Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Romulanka
    Uczestnik

Termin: zapewne jakaś sobota

Z mojej strony soboty odpadaja...

Vashar
    Uczestnik

Od 25 X w okolicy grudziądzkiej delegatury TS przebywać będzie gość z Mazowsza.

Chyba nadeszła więc pora na kolejen spotkanie.

Miejsce: Toruń

Termin: zapewne jakaś sobota

Will see... teoretycznie 28. moglbym sie pojawic w Toruniu...

Raider71
    Uczestnik

Soboty są zdradzieckie.. więc pasują.Jeśli ktoś chce pierwsze pięć sezonów TNG to PM me.

I. Thorne
    Uczestnik

Co powiecie na 29 X jako termin spotkania?

Kaleh
    Uczestnik

Hehehehehe.... cóż... życie kwitnie... ja raczej nie dojadę bo nie mam jak wygospodarować pieniędzy z jałmużny nazywanej stypendium stażowym.... może kiedyś :>

Raider71
    Uczestnik

29 X brzmi dobrze ale to niedziela!! Więc genialnie, bo i tak muszę wtedy jechać do Torunia.

I. Thorne
    Uczestnik

Mała zmiana planów. 5 Października do Torunia może przybyć Komitete Centralny Exelsiora-D/BG 166.Ciekawe kto przybędzie wtedy oprócz nas?

Romulanka
    Uczestnik

Hmm... No to konkretnie: co, jak, kto i kiedy? Bo ja sie juz nieco gubie...

I. Thorne
    Uczestnik

Co: spotkanie w Toruniu.Jak: ??? chyba normalnie :> przychodzimy, rozmawiamy, pijemy, jemy i takie tam...Kto: każdy lubiący trek i będący w okolicyKiedy: 5 XI 2006

Raider71
    Uczestnik

Jak dla mnie genialnie... będe wtedy miał już wszystkie sezony tng... chce ktoś??PS niedługo będe ściągał Voya...

Raider71
    Uczestnik

Więc kto ostatecznie będzie i na którą godzinę ustalamy spotkanie?

I. Thorne
    Uczestnik

Ale cisza :>Z racji urlopowego powrotu naszego wygrańcą (kaleha) pora wreszcie na spotkanko, prawda?Propozycja: dowolna sobota czerwca, miejsce Toruń.Raider, coś kiedyś wspominałeś o ENT...

Romulanka
    Uczestnik

Nie taka dowolna, dwie mam juz zarezerwowane ;>

Raider71
    Uczestnik

Hmmm entka mam dwa sezonki, ale powinienem zdążyć dościągnąć. Jedna sobota odpada -> 16 czerwca.Proponuję 23 czerwca 🙂

Kaleh
    Uczestnik

23 powinien pasować.... o ile nie ugrzęznę z dokumentami w Krakowie to nie ma sprawy... rozumiem że w Toruniu? :>Czy w Bydgoszczy? :>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram