Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

No bez przesady. Po tzw. Bitwie Przeszłości obu stronom odechce się walki.Zresztą inni załoganci z kujawskiego forum treka przyznają mi rację, a jest nas większość 😈

Zarathos
    Uczestnik

A ilu nas jest? Bo Excelsiorczyków na chwilę obecną 24. Sadzac z forum i liczebnosc na spotkaniu na ktorym bylem ExC bije Kujawian liczebnoscia - jest nas wiecej wiec nie mozemy sie mylic 😛

Eric Keitel
    Uczestnik

Jak widać kapitan wciąż prowadzi negocjacje z taktem, który powoli na okręcie staje się przysłowiowy 😛

Zarathos
    Uczestnik

Tutaj nie jestem kapitanem, tylko wiecznie zaspanym oficerem taktycznym (eee... torpedy?)

I. Thorne
    Uczestnik

Taktycznym na uzbrojonej wersalce Mk III :)He he he, na Kujawach to my rządzimy - jest tylko jeden znany członek Exelsiora (są inni zdrajcy? Tal Shiar juz szuka).Moi gracze też przyznają mi rację (mają inne wyjście???). No i Eric ma problem: słuchac przełożonego czy mistrza co ma w ręce życie jego postaci (życia 🙂 )

Eric Keitel
    Uczestnik

Eric z założenia nie lubi słuchać 😛

Zarathos
    Uczestnik

To prawda 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

Spodziewałem się jakiegoś żywiołowego zaprzeczenia raczej... Może stwierdzenia że każdemu oficerowi może się zdarzyć pomyłka... A nie potakiwania, kapitanie 😀

Kaleh
    Uczestnik

Aleście się rozgadali 😀 Ja nie mam wciąż czasu - straszliwie, ale dopóki nie znajdę pracy i punktu zaczepienia to nie wiem gdy coś znajdę.... a co gorsza los być może wyśle mnie w Lubuskie.... i to nad samą granicę :>

Romulanka
    Uczestnik

30 lipca będzie mecz żużlowy w Bydzi, na który mój brat jedzie.

Więc mogę tego dnia pojawić się w stolicy regionu. A jak pozostali?

Hm... Pomijajac rodzinne wyjazdy i inne atrakcje raczej powinnam byc na miejscu. Ktos jeszcze chetny na spotkanko?

I. Thorne
    Uczestnik

Niestety na 90% nie będę mógł byc w tą niedzielę w Bydgoszczy, ale mój brat będzie, więc wymiana płyt nadal jest aktualna.

Zarathos
    Uczestnik

Eana Derin, nasz (moj, wy romulanie :P) kartograf gwiezdny bedzie przelatywac kolo Grudziadza 19 i 20 biezacego miesiaca (sobota i niedziela).Tych, ktorzy byliby zainteresowani przyjazdem do naszej dziury i spotkaniem (i marudzeniem rekrutacyjnym :D) prosze o podanie, ktory dzien bardziej by im odpowiadal.

I. Thorne
    Uczestnik

Lokalna delegatura Tal Shiar w Grudziądzu przyśle swojego jedynego oficjalnie znnaego (inni oczywiście są tajnymi i nie zawsze świadomymi współpracownikami). Oba terminy pasują, ale chyba lepsza będzie sobota.Gdzie będzie Strefa Neutralna przygotowana na spotkanie?

Zarathos
    Uczestnik

W knajpce piwnej orbitujacej wokol Pomnika Zolnierza Polskiego. Ew jak bedzie zimno albo bedzie padac to w Bazie Gwiezdnej "Tomato"

I. Thorne
    Uczestnik

Od 25 X w okolicy grudziądzkiej delegatury TS przebywać będzie gość z Mazowsza.Chyba nadeszła więc pora na kolejen spotkanie.Miejsce: ToruńTermin: zapewne jakaś sobota

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram