Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Vashar
    Uczestnik

Nam, jako zapracowanym Romulanom, pasowałby np. 8 lipca ;> I wtedy tez i Bydgoszcz i Toruń pasują 🙂

Raider71
    Uczestnik

echMnie tam nie pasuje ni to 2 ni 8. Ale 1lipca może być.A jak coś to w Toruniu lepiej 😀

Kaleh
    Uczestnik

U mnie lipa z czasem. Obrona tuż tuż, dwa projekty do realizacji z ochrony przyrody i akcja bałtycka przez miesiąc :> Jak ja przetrwam odcięcie od sieci???

I. Thorne
    Uczestnik

A mślałem, że nastał czas wakacji...Zresztą nad morzem kafejki też są.

Kaleh
    Uczestnik

Nie na wygnajewie kilka km od najbliższej wsi gdzie tylko morze i ptactwo :>

CoBrah
    Uczestnik

Kaleh z reguły wybiera jak najbardziej odludne miejsca, gdziekolwiek jedzie :> Wielce bym sie zdziwił gdyby bylo odwrotnie :DA wracając do spotkania to widze, że raczej się nic nie wyklaruje w najblizszym czasie. Ja po 5 lipca się nie pojawię, bo po prostu mnie nie bedzie :)Jak to powiedział I.Thorne, nastał czas wakacji 😀

I. Thorne
    Uczestnik

30 lipca będzie mecz żużlowy w Bydzi, na który mój brat jedzie.Więc mogę tego dnia pojawić się w stolicy regionu. A jak pozostali?

Kaleh
    Uczestnik

Mnie nie ma..... teren.... praca... wolontariat. Normalnie w życiu nie byłem tak zajęty.... granda 😉

Zarathos
    Uczestnik

Po 10 sierpnia, nie wiem jeszcze dokladnie kiedy, pojawi sie w Grudziadzu jedna z moich graczek z Excelsiora. Moze urzadzimy mala... hmm... male spotkanie gdzies na miescie. Grudziadzkich trekkies, rzecz jasna ci z okolic blizszych i dalszych tez byliby mile widziani 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

A możesz zdradzić kto?Stawiam na Zuzę...

Zarathos
    Uczestnik

Nie, nie Zuza. Nowy gracz.. graczka, niedawno dolaczyla wiec prawde mowiac sam jej za dobrze nie znam.

I. Thorne
    Uczestnik

Chłopie, Twój Exelsior to ma szczęście do graczek :PJa tam piszę się od razu. Na początku sierpnia mam urlop, a później... przecież nie będziemy spotykać się w dni powszednie 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Dolacz to sam sie przekonasz 😀

I. Thorne
    Uczestnik

Wiesz jaki jest powód dla jakiego nie jestem na Exelsiorze.Mam całkowicie inna wizję przyszłości, zresztą ten kto czyta moje PBF-y i dobrze zna realia końcówki DS9 oraz Nemesis to wie jaka jest przyszłość Alfy i Bety.

Zarathos
    Uczestnik

Wiem, wiem. Z tego samego co Coen, tyle ze u Ciebie to antyromulanofobia 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram