Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Będą też płyty niespodzianki :>Nawet się nie spodziewasz co na nich będzie 😀 Mają przybyć nowe książki? Ostatnio sobie dokupiłem z 50 z TOS-a.

Kaleh
    Uczestnik

Może nawet bym się zjawił, ale nie wiem czy termin mnie nie przydusi z oddaniem pracy :>

Raider71
    Uczestnik

30 mnie nie ma ;((((( Jestem w Miedzeszynie na obozie od jutra. Tak więc nie w najbliższym czasie ;((((

I. Thorne
    Uczestnik

3 maja jest u mnie termin rezerwowy z powodu derbów w Bydgoszczy.

Kaleh
    Uczestnik

To która godzina? Może bym się zjawił przegrać raz z I.Thornem , ale nie wiem jeszcze...

Romulanka
    Uczestnik

To która godzina? Może bym się zjawił przegrać raz z I.Thornem , ale nie wiem jeszcze...

W wyniku [tajnych] romulanskich porozumien ustalilismy, ze przenosimy spotkanie na termin rezerwowy. Powod: marna pogoda.

No chyba ze cos sie zmieni... 😉 Ale do jutra to raczej marne szanse...

Kaleh
    Uczestnik

No i rzeczywiście pogoda pod psem - chyba że coś się zmieni. W sumie to już widać pierwsze przebłtski słońca... a nie to błyskawice :>

Vashar
    Uczestnik

Jakby co. to jutro spotykamy sie z Thornem... wszyscy inni chetni proszeni o kontakt z Thornem, bo chwilowo nie mamy zbytnio dostepu do netu ;>

Kaleh
    Uczestnik

A kiedy w końcu jest drugi termin???

I. Thorne
    Uczestnik

Hmmm...Drugi termin był wczoraj.Nastąpiło przekazanie płyt, książek i opinii o treku (i grze Shaterred Universe), konsumpcja pizzy (przeżyłem ją, a to była mexicana) i spacerek po Gdańskiej. I to wszystko.

Kaleh
    Uczestnik

Hihihihih 🙂 Ale i tak siedziałem tu w Toruniu odcięty od świata... 😉 OK idę pisać 😉

Raider71
    Uczestnik

6/06/06 Kiedy by się dało zorganizowac w najbliższym czasie jakieś spotkanie??Mi pasowałoby powiedzmy Boże Ciało.

I. Thorne
    Uczestnik

Zrobiłóo sie ciepło, wody powodziowe opadły, te ptaki co paść na ptasią grypę miały to padły...Może jakieś porządne (czyli wszyscy obecni) spotkanie w lipcu?Jestem otwarty na propozycje...

CoBrah
    Uczestnik

No mi pasowałoby, gdzyby odbyło się na początku miesiaca, na przykład termin 1-2 lipca (bardziej 2)? 😀 No i może i tym razem w Bydgoszczy? 😎

I. Thorne
    Uczestnik

Dla mnie problem z Bydzą jest taki, ze bezpośredni powrotny jest o 15 ileśtam. Za to z Torunia to jest nawet o 22. Oczywiscie zawsze mogę mieć przesiadke w Laskowicach, ale jak oglądałem rozkład jazdy to muisałbym czekac nawet 2 godziny na połączenie z Grudziądzem.Chyba, że ktoś może mnie przenocować :>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram