Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Kaleh
    Uczestnik

1> Przyszła za to woda2> Nadchodzi termin oddania prac3> Została krew po łabędziach:>

I. Thorne
    Uczestnik

1. Umiem pływać.2. Nie jestem studentem, więc to mnie nie dotyczy.3. Nie boję sie widoku krwi (zresztą ptaki zagazowywano, więc krwi nie ma):>

Kaleh
    Uczestnik

No niestety... w każdym razie ja nie mogę bo mam wyjąwszy świętaj jakiś miesiąc na napisanie całej pracy coby bronić się w miarę wcześnie :> Jutro np. mam referat gdzie mam opowioadać o swoich wynikach których wciąż do końca nie mam = szykuje się dłuuuga noc... 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Przy komputerze z włączoną stroną TSS i PBF-em chorążego Armina 😉

Romulanka
    Uczestnik

Ja po prostu nie mam czasu.Powodzenia, Kaleh... 😉

Vashar
    Uczestnik

Ja podobnie jak moja ukochana... ostatnimy czasy cierpie na chroniczny brak czasu. Tez zycze powodzenia Kalehowi ;> Pamietaj o zasadzie, ze wyniki w pracy magisterskiej nigdy nie wychodza i bedzie dobrze 😛

Kaleh
    Uczestnik

Aha... rzutnik do slajdów się popsuł i robiłem prezentację w oparciu o 12 klatek w PowerPoincie :> i improwizowałem. Druga część w następnym tygodniu, ale mam teraz odrobinę wytchnienia 😀

I. Thorne
    Uczestnik

Wychodzi z tego, że student jest najbardziej zapracowanym człowiekiem świata.Dzieki Bogu jestem tylko zwykłym pracownikiem. 🙂

Antikan
    Uczestnik

Hej! I jaktam z tym spotkaniem - moze by tak w wielka sobote???

Vashar
    Uczestnik

Ttroszke planow mamy, ale moze sie wyrobimy jakos pozniejszym popoludniem... JESLI spotkanie umiejscowione bedzie w Bydgoszczy ;>

I. Thorne
    Uczestnik

Ja raczej w Wielka Sobote nie będę.Ale za tydzień jest jakiś mecz żużlowy, więc mogę przybyć darmowym transportem. Może przełożymy o tydzień?PS. Kaleh, szykuj karty bo z CoBrahem to się raczej nie spotkam (muszę tylko przerobic talię na deltę).

Kaleh
    Uczestnik

Hehehehe marne szanse.... mam warsztaty w Owczarach a to w lubuskiem i nawet na niedzielę pewnie nie dotrę więc szanse marne 🙁

Vashar
    Uczestnik

Kolejny weekend przed nami i kolejna propozycja... co powiecie na Toruń, 30 kwietnia kolo poludnia (godzina do negocjacji oczywiscie ;> )?

I. Thorne
    Uczestnik

29 będę we Włocławku na koszu, ale 30 jestem wolny.Może wreszcie oddam płyty Romulance i dam swoje Raiderowi? Kto wie?

Vashar
    Uczestnik

Tak, Thorne... na plyyytki szczegolnie liczymy ;P Oblowisz sie pewnie tez we wlasne ksiazki ;>Warto tez wczesniej pomyslec o lokalu docelowym, bo moga byc tlumy -> pogoda, weekend...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram