No niestety... w każdym razie ja nie mogę bo mam wyjąwszy świętaj jakiś miesiąc na napisanie całej pracy coby bronić się w miarę wcześnie :> Jutro np. mam referat gdzie mam opowioadać o swoich wynikach których wciąż do końca nie mam = szykuje się dłuuuga noc... 😉
Ja podobnie jak moja ukochana... ostatnimy czasy cierpie na chroniczny brak czasu. Tez zycze powodzenia Kalehowi ;> Pamietaj o zasadzie, ze wyniki w pracy magisterskiej nigdy nie wychodza i bedzie dobrze 😛
Aha... rzutnik do slajdów się popsuł i robiłem prezentację w oparciu o 12 klatek w PowerPoincie :> i improwizowałem. Druga część w następnym tygodniu, ale mam teraz odrobinę wytchnienia 😀
Ja raczej w Wielka Sobote nie będę.Ale za tydzień jest jakiś mecz żużlowy, więc mogę przybyć darmowym transportem. Może przełożymy o tydzień?PS. Kaleh, szykuj karty bo z CoBrahem to się raczej nie spotkam (muszę tylko przerobic talię na deltę).
Tak, Thorne... na plyyytki szczegolnie liczymy ;P Oblowisz sie pewnie tez we wlasne ksiazki ;>Warto tez wczesniej pomyslec o lokalu docelowym, bo moga byc tlumy -> pogoda, weekend...
Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 283 w sumie)