Forum Fandom Kluby i grupy Kujawskie Forum Treka Sprawy Organizacyjne

Sprawy Organizacyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 283 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • CoBrah
    Uczestnik

Ja postaram sie wszystkie porzadki i przydzielone zadania wykonac dzisiaj, aby jutro spokojnie pojawic sie o wyznaczonej porze przed empikiem 😀 Godzina mi pasuje. Do zobaczenia 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Kiedy jest planowane, oficjalne, większe spotkanie?Takie z rozgrywkami CCG, sesją RPG i wymianą,Dzisiaj system operacyjny w kompie został przerobiony na XP. Pierwsza płya DVD z filmami nagrana. Teraz pytanie. Kto zamawia (oprócz Raidera) DS9 na 15 płytach DVD? Do każdego odcinka polskie napisy.

Kaleh
    Uczestnik

Heh... termin bliżej nieznany.... roboty dużo... mróz za oknem... ale może tak za 1-2 tygodnie? W tym odpada bo jadę na Bielika a po 30tym to można mnie w sudeckich sztolniach, twierdzach i jaskiniach szukać....

CoBrah
    Uczestnik

Chetnie spralbym cie w CCG I.Thorne 😀 ,ale w tym miesiacu ciezko bedzie z czasem.Egzamin za chwile,no i musze oddac pierwszy rozdzial mojej pracy magisterskiej (wlasciwie to najpierw napisac 🙂 ). Kupa roboty...

Antikan
    Uczestnik

Podzielam zdanie kolegów. U mnie tez masa roboty. Magisterka, zaliczenia i inne wazne sprawy... Moze na poczatku lutego jakos?

Kaleh
    Uczestnik

Początek lutego? Wtedy mam już ferie ale najprawdopodobniej rezyduję wtedy w Sudetach....

Kaleh
    Uczestnik

Co tam u was ludziska? Jakoś tak nic nie słychać o kujawianach :DJa się ukrywam przed promotorem który wraca z Antarktydy i udaję, że piszę pracę magisterską :>

Romulanka
    Uczestnik

Ja zapisalam sie na prawko... Dzieki temu przez najblizsze pare miesiecy bede miala dokumentnie przechlapane pod wzgledem czasowym...A poza tym panicznie boje sie ptasiej grypy, wiec na moja obecnosc w Toruniu poki co nie ma co liczyc....

I. Thorne
    Uczestnik

Tak jest. Ptasia grypa zaatakowała Toruń. Kaleh sprzedawaj szybko karty, których nie mam. Tobie już się nie przydadzą 🙂 . A może Kaleh juz sie szczepiłeś, a teraz polujes na moje karty i Romulanki? Ty romulański zdrajco!O cholerka, a ja wczoraj jadłem zupę na skrzydełku. Khe khe... Już po mnie...A na serio. W pracy dobrze, nie przyciskają, w domku komp sobie chodzi. Mogę się stawić na jakimś spotkaniu (i wciągnąć czyste powietrze na Bulwarze Filadelfijskim czy jak mu tam).Zawsze możecie wpaść do Grudziądza. U nas JESZCZE ptasiej grypy nie ma (ale to kwestia czasu).

Raider71
    Uczestnik

U mnie w sumie też dobrze. W Toruniu siedzę i sobie odpoczywam. A co do spotkania to raczej nie w najbliższym czasie.

Vashar
    Uczestnik

A to i moze ja cos napiiisze ;>W przerwach miedzy praca, staram sie trawic ksiazki Thorne'a (pewnie juz o nich zapomnial ;> ) Jak na razie najbliiiiiiiiizszy termin spotkania to dopiero okolice Wielkanocy, tak to jest jak sie chce mieszkac w innym miescie a w innym pracuje ;>W przeciwienstwie do mojej ukochanej, ja sie ptasiej grypy az tak nie boje... nie mam zwyczaju jesc swiezych kurczakow poprzez odgryzanie im glow czy cus jak to robia niektorzy muzycy ;>

Kaleh
    Uczestnik

Hehehe... ja pojechałem do Kostrzynia i nagle bum tam też ptasia grypa 🙂 Może to ja ją roznoszę? ;> A w kwestii spotkań jestem uziemiony. Praca, warsztaty, niedługo zacznie mi się teren jak wegetacja ruszy i będzie go jeszcze mniej. Do tego knuję jak tu się przenieść na południe 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Vashar. Czyżbyś insynuował, że Asia robi to tym biednym... 🙂 Ja jakoś w trakcie wizyty nic nie zauważyłem, ale ty znasz ją dłużej. :>O książkach pamiętam tak samo jak o Romulanka o płytach. 🙄 Sądzę, że spotkanko zrobimy dopiero gdy przyjdzie wiosna. A to może być całkiem odległa perspektywa...

Kaleh
    Uczestnik

Oj tak... heh..... gdy śniegi zejdą i naszym oczom ukażą się zagony martwych ptaków.... 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Mam 3 dobre wiadmości:1. Śniegi juz zeszły.2. Wielkanoc się zbliża.3. Łabędzie w Toruniu skasowane.Może więc pora na małe spotkanie?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 283 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram