Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Seriale mego dzieciństwa ;-)

Seriale mego dzieciństwa ;-)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 257 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

Czy ja wiem...? Czy film z Liamem Neesonem może być aż tak zły?

A Mroczne Widmo widziałeś? :>

p.s.

Airwolf... ten śmigłowiec śnił się po nocach 🙂

Bartas
    Uczestnik

Drużyna A miała niesamowity klimat i wątpię żeby udało się go przenieść na duży ekran choćby w połowie. I Eviva ma rację zależał w dużej części od postaci.

Elvenking
    Uczestnik

Czy ja wiem...? Czy film z Liamem Neesonem może być aż tak zły?

A Mroczne Widmo widziałeś? :>

No paredziesiąt razy jak każdą inną część 😀 Qui Gon jako jedyny ratował ten film przed całkowitą klapą i był definitywnie najlepszą postacią filmu 😉

Co ja poradzę, że uwielbiam tego aktora.. :blush: Za Rob Roya, za Taken, za nowe Batmany, właściwie dla niego poszedłem na Clash Of Titans ;D

Cross
    Klucznik

Qui Gon jako jedyny ratował ten film przed całkowitą klapą i był definitywnie najlepszą postacią filmu

I tu się zgodzę.

Lo'Rel
    Uczestnik

Qui Gon jako jedyny ratował ten film przed całkowitą klapą i był definitywnie najlepszą postacią filmu

Z tym postulatem też się zgadzam. I też cenię Neesona, co nie zmienia faktu, że film to porażka. Choć nie wiem czemu, ale też tak mam, że jak mogę to oglądam za każdym razem... Dziwne.

Eviva
    Uczestnik

Czyżbyś już widziała?

E-vi-va jest pi-ra-tem, E-vi-va jest pi-ra-tem 😉

Eviva widziała trailer i ręce jej opadły jak płetwy, głównie na widok aktorów...

Bartas
    Uczestnik

Wspomnień czar 🙂 parę rzeczy mnie tu zaskoczyło tzn. uświadomiłem sobie o ilu bajkach/ serialach zapomniałem 🙁

Elvenking
    Uczestnik

Pamiętam praktycznie wszystko z powyższego filmiku, poryczałem się normalnie no! xD Tylko chyba brakowało Tsubasy, albo przeoczyłem.

Bartas
    Uczestnik

Brakuje paru rzeczy np. Tsubasy czy Robin Hood w stylu anime 🙂 Ale i tak widok tygrysiej maski przyprawił mnie o dreszcze 🙂

Kell Aset
    Uczestnik

A to?No i G.I.Joe choć zawsze wolałem ludzi z Cobry hehe, fajniejsze wdzianka, walka o władzę w organizacji i postacie eh ten głos Commandora Cobry heh no Starscream'a też lubiłem z Transformersów, biedny Chris Latta odpowiedzialny za ich głos już nie żyje, szkoda. 😈

Bartas
    Uczestnik

Ulisses............więc to się tak nazywało 🙂 za nic nie mogłem sobie przypomnieć.

The D
    Uczestnik

Trochę schodząc z tematu, ale nawiązując do tematu Bartasa: Do klasyki spotów reklamowych z początku lat 90' dorzuciłbym:- wiązanie brudnej koszuli na supeł przed włożeniem do pralki- mycie połowy głowy jednym szamponem, a drugiej połowy innym- mycie jajka pastą do zębówZ dobranocek nie wiem czemu nie ma smerfów. Można też wrzucić trochę rodzimych produkcji: WOW, Tajemnica Szagali, Przybysze z Matplanety. Z hitów Polonii 1 oczywiścoie zabrakło wspominanego Kapitana jastrzębia aka Tsubasy. Jak było Domowe Przedszkole i 5-10-15, to czemu nie Teleranek?

Bartas
    Uczestnik

Jakby co to ja nie jestem autorem tego filmu 🙂 Troche tam brakuję ale nie wymagajmy za dużo 🙂 I tak mnie zmasakrowało 🙂 A ja za telerankiem nie przepadałem. Sam nie wiem czemu.

Cross
    Klucznik

Teleranek w niedzielę, a w sobotę była kiedyś Sobótka 🙂 Ze starych rysunkowych seriali to pamiętam jak przez mgłę Dżanę z dżungli (ciężko cokolwiek o niej w necie znaleźć, choćby oryginalny tytuł).

The D
    Uczestnik

Też pamiętam wiele seriali, choćby z sobotniego bloku Disneya i niedzielnego Hanna-Barbera, mam z nimi miłe wspomnienia, ale nie były tak kultowe jak np. Tsubasa.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 257 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram