Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Seriale mego dzieciństwa ;-)

Seriale mego dzieciństwa ;-)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 257 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bartas
    Uczestnik

Manul ja do dzisiaj pamiętam tę melodię z początku 🙂 i te ich futurystyczne 😉 kostiumy. To była niezła produkcja jak na tamte czasy.

Cross
    Klucznik
    Dragon
    Uczestnik

Hej, a czy Sigma i Pi przypadkiem nie latali transporterem Eagle z Kosmos 1999 (chodzi mi o to czy odkupiono model od anglików czy zbudowano identyczny jak w Kosmos, lub po prostu użyto zabawki z tego serialu jeśli były takie na rynku?)

Lo'Rel
    Uczestnik

ja do dzisiaj pamiętam tę melodię z początku

Ja tam nawet mam dzwonek w telefonie z Przybyszy 😛

Bartas
    Uczestnik

Lo'Rel

Szacun 🙂 🙂 Tak w ogóle to patrząc teraz na tę czołówkę:

http://www.youtube.com/watch?v=Jv1GqFZgHVA

To mi się jakoś skojarzyło : polski Star trek 😆 😆 Podłożyć tylko w czasie jak są te gwiazdy, space the final frontier 😆

Eviva
    Uczestnik

Lo'Rel

To mi się jakoś skojarzyło : polski Star trek 😆 😆 Podłożyć tylko w czasie jak są te gwiazdy, space the final frontier 😆

Niechaj narodowie wżdy poznają

że Polacy nie gęsi, iż swój Star Trek mają....

A mnie najbardziej w pamięci utkwił Muzzy. Mój ulubiony. Zawsze z utęsknieniem na niego czekałam.

http://www.youtube.com/watch?v=Bs6LUyiojr0

Bartas
    Uczestnik

A wiesz Archarachne, że niedawno się zastanawiałem jak ten program się nazywał? Dzięki wielkie 🙂

I'm Muzzy! Big Muzzy!

Moje pierwsze lekcje angielskiego. Miałam z pięć lat wtedy, może mniej.

Lo'Rel
    Uczestnik

Jestem zdruzgotany, absolutnie zapomniałem, że istniał Muzzy. Najlepsze lekcje angielskiego jakie pamiętam 🙂

To mi się jakoś skojarzyło : polski Star trek

Faktycznie hehe Pi nawet miał żółty kubrak, zupełnie jak James T. 😛

Barusz
    Uczestnik

Też już zapomniałem o Muzzy'm. Ale pamiętam, że to się ciągnęło w nieskończoność, bo dawali te same fragmenty po chyba dwieście razy 😉 I był jeszcze sequel Muzzy Comes Back ;)"I'm Corvacs and I'm clever" ;>

Eviva
    Uczestnik

A "Jazon z Gwiezdnego patrolu" to co, pies? To był kicz nad kicze, a jednak jakże przyjemnie się to oglądało.

The D
    Uczestnik

Jazon to jeszcze nie moje dzieciństwo 😉

Eviva
    Uczestnik

Jazon to jeszcze nie moje dzieciństwo 😉

Taak... ale ja jestem już stara...

Jamjumetley
    Uczestnik

Earth 2 (która właśnie dostała się ponownie w moje łapska) i Space: Above and Beyond - lepiej znany jako Gwiezdna Eskadra. Dwa genialne seriale z potencjałem, które jakiś idiota musiał skasować, bo wyniki miały kiepskie. Z drugiej strony, może lepiej mieć niedosyt, niż odczuwać zażenowanie kolejnymi seriami...

Oprócz dwóch powyższych, był jeszcze SeaQuest, choć drugą serię miał właśnie gorszą, a trzeciej nie miałem już ochoty oglądać. Star Trek zagościł na stałe trochę później, choć co nieco go też oglądałem.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 257 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram