Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Polskie floty Royal Squadron - Flota na PC

Royal Squadron - Flota na PC

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 160 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • yogimirov
    Uczestnik

Witam

Niedawo wrócięłm do gry i chciałbym do was dołaczyć Yogimirov@yogi1987pl (posiadam 50 lvl w fedarcji i zaczołem grac romulanami obecnie 10 lvl)

Breen
    Uczestnik

Hej. Zostałem przyjęty do floty. Czy aby kupić okręt muszę mieć wyższy poziom niż rekrut?

FAB
    Uczestnik

Jeśli chcesz kupić okręt w bazie floty, tak, musisz mieć wyższą rangę.

Breen
    Uczestnik

Jeśli chcesz kupić okręt w bazie floty, tak, musisz mieć wyższą rangę.

No tak myslałem, tylko w jaki sposób uzyskać rangę pozwalającą na zakup statku. W tym momencie flota nie ma już żadnych projektów, do których mógłbym dorzucać FM..

Smiecho
    Uczestnik

Odpisałem dokładnie na priva, ale dla przyszłych pokoleń w skrócie:
    - w najbliższym czasie twórcy gry mają dorzucić jakiś nowy budynek do rozwoju, więc okazji do wkładu w projektu nie zabraknie, 😉
    - tematyka awansów, wkładu w projekty i zakupów jest dokładnie opisana na naszym podforum. Dostęp do niego mają tylko członkowie floty, którzy od moderatora forum dostaną uprawnienia/dostęp do tego podforum. A dostęp dostaje się po dopisaniu do odpowieniego tematu. Jeśli nie widzisz tego naszego podforum, to znaczy, że nie wykonałeś czynności opisanych w temacie "Dostęp do forum floty".

Fuungis
    Uczestnik

Hej, mogę prosić o dodanie do floty? Człowiek Fuungis@magacz

Melnikor
    Uczestnik

Hej, mogę prosić o dodanie do floty? Człowiek Fuungis@magacz

Zaproszenie wysłane.

keriso
    Uczestnik

Witam,

Chciałbym do Was dołączyć. Dopiero zacząłem zabawe z STO, ale latanie samemu jest nudne 🙂

Kerisso@sirdarq

Pozdrawiam

Melnikor
    Uczestnik

Niestety nie mogę wysłać zaproszenia (system gry blokuje) gdyż znajdujesz się obecnie w innej Flocie, jak tylko ją opuścisz będziemy mogli wysłać zaproszenie.

zyrafa600
    Uczestnik

Witam chciałbym dołączyć do waszej floty zyrafa600 14lvl ,czy jest to możliwe?

Melnikor
    Uczestnik

Oczywiście że jest taka możliwość, podaj tylko pełny nick@handle postaci żebyśmy mogli wysłać zaproszenie. 

Sigarr79
    Uczestnik

Cześć . chciałbym do Was dołaczyć mój nick w grze Clair@sigarr79. 

V'een
    Uczestnik

@zyrafa600 zaproszony

JustMe
    Uczestnik

Witam, z chęcią bym dołączył i zasypał Was pytaniami 😉 Dgy-quesow@justmexvx

Melnikor
    Uczestnik

Witam, z chęcią bym dołączył i zasypał Was pytaniami 😉 Dgy-quesow@justmexvx

Błąd przy próbie zaproszenia. Sprawdź proszę czy podany nick@handle jest na pewno poprawny, Bądź jeśli grasz romulaninem to czy wybrałeś jako sojuszników Federację.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 160 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram