Error inviting to fleet: player not found. If you did not specify their handle, try "character@handle".
Sprawdź proszę czy na pewno podałeś poprawne i pełne dane. Jeśli jest to konto stosunkowo nowe, założone w przeciągu ostatniego roku, do @handle może być dodany przez system szereg cyfr.
Witam, szukam polskiej floty juz od jakiegos czasu na chacie w grze, bez powodzenia. Nikt sie nie odzywa. Jesli wasza flota jeszcze istnieje i jest aktywna to byl bym wdzieczny za zaproszenie, pozdrawiam:
Witam, szukam polskiej floty juz od jakiegos czasu na chacie w grze, bez powodzenia. Nikt sie nie odzywa. Jesli wasza flota jeszcze istnieje i jest aktywna to byl bym wdzieczny za zaproszenie, pozdrawiam:
Shepard@brylant16
lvl55 Starfleat Tactical Officer
statek: Arbiter Battlecruiser T6
Wszyscy zaganiani 🙂 Chciałem wysłać Ci zaproszenie ale jesteś już we flocie... Czy jesteś wciąż zainteresowany?
Znajomi mówią mi Magu. Już od miesiąca lub dwóch regularnie gram w STO i myślę, że przyszedł czas na dołączenie do floty. Po przeanalizowaniu różnych za i przeciw postanowiłem wybrać was. Więc piszę z prośbą o możliwość dołączenia do waszej floty.
Z poważaniem Zainteresowany Gracz STO 😛
W grze moja postać to: Belteaszassar@Belteszassar#58404