Forum › Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl › Polskie floty › Royal Squadron - Flota na PC
Chomik911@chomik997 prosba o zaproszenie
Witam, ciekawi mnie czy flota jest jeszcze aktywna, i czy ewentualnie można do niej dołączyć.
Flota jak najbardziej działa, odezwij się w grze na kanale czatu STOnline.pl lub podaj tutaj nick@handle postaci to wyślemy zaproszenie.
Witam. Chcial bym dolaczyc do RS. Weryn@werynek
Witam w STO gram od niedawna, chciałbym dołaczyć do RS Lukas@suchy83.
Nie wiem jak ja to zrobiłem ale nie jestem już we flocie. Rozpracowuje cały czas tą grę nie znam bardzo dobrze angielskiego. I jeśli można to proszę o jeszcze raz przyjęcie do floty.
Czesc niedawno zaczolem grac w ta gre i szukam floty/klanu z ts'm i chcialbym dołonczyc do floty
nick@Arron
Error inviting to fleet: player not found. If you did not specify their handle, try "character@handle".
A dobry nick albo handler podałeś?
Flota jest jeszcze aktywna??
niedawno zaczolem grać w ta gre i szukam osób z którymi mógłbym pograć i porobić eventy. mój nick Imperius@galaxar8
PS. warto kupowac steam Starter pack czy Romulan Starter Pack ???
Oczywiście. Jeśli chcesz dołączyć do nas krzyknij na kanale #STOnline.pl albo napisz wewnętrznego maila do kogoś z nas (namiary w pierwszym poście).
kiedy bywacie na kanale STOnline.pl ??
Najczęściej w godzinach wieczornych, ale w innych też można zwykle kogoś złapać.
Edit: Podany przez Ciebie wyżej nick jest postacią KDF i nie może być zaproszony do Floty Federacyjnej.
niesądziłem że nie przyjmujecie romulan. postac federacyjna Marsellus@galaxar8. teraz jest na kalale STO wiec mógłbys mi wysłać inva??
Witam,
chciał bym dołączyć do floty. A'Vek@norbisk1.
Nazwa użytkownika lub adres e-mail
Hasło
Zapamiętaj mnie