Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Polskie floty Royal Squadron - Flota na PC

Royal Squadron - Flota na PC

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 160 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • sadektom79
    Uczestnik

Witam

Z tej strony sadektom79, 59 lvl (prawie60), 36 lat, imie Tomasz. Chcialbym prosic o zaproszenie aby wspolnie latac w polskiej flocie. Pozdrawiam

Jadorg
    Uczestnik

Po dłuższej przerwie od STO związanej z brakiem sprzętu, powróciłem by znów móc nieco porozrabiać w kosmosie. Po ogarnięciu zmian w grze, zdecydowałem że samemu nudno się grą. Ostatni mój kontakt z Polską flotą zakończył się niezbyt miło, jednak liczę że zostanę przygarnięty. TS to żaden problem, Moja główna postać w grze to Jadorg Science Officer 57 level.

Edit:

Kontakt w grze: jadorg@jadovitus

Przemo
    Uczestnik

Witam, 

Chcialbym prosic o zaproszenie aby wspolnie latac w polskiej flocie - przemek@przemyslawos.

Pozdrawiam

Smiecho
    Uczestnik

Witam, 
    Chcialbym prosic o zaproszenie aby wspolnie latac w polskiej flocie - przemek@przemyslawos.
    Pozdrawiam

Zaproszenie wysłane.

Radek123
    Uczestnik

Witam naleze teraz do floty Temporal Security Agency z ranga Capitan postac na 60lev chciałbym dołaczyć do polskiej floty co mam zrobic

domirex
    Uczestnik

Wchodzisz w okno floty. Otwiersz listę członków 3 zakładka. U dołu po prawej jest leve. Potem tylko czekasz na zaproszenie

vermin
    Uczestnik

Witam 

Jestem nowym graczem w sto. Aktualnie 55 lvl chcialbym dolaczyc do polskiej floty aby moc lepiej poznac ten swiat.

vermin@verminek

pozdrawiam

Radek123
    Uczestnik

Witam dzis

Witam naleze teraz do floty Temporal Security Agency z ranga Capitan postac na 60lev chciałbym dołaczyć do polskiej floty co mam zrobic

Witam dzis zrezygnuje ze udziału w flocie  temporal i jesli jest mozliwośc prosze o zaproszenie do waszej muj nic Radek@konrad21000

Melnikor
    Uczestnik

Witam 

Jestem nowym graczem w sto. Aktualnie 55 lvl chcialbym dolaczyc do polskiej floty aby moc lepiej poznac ten swiat.

vermin@verminek

pozdrawiam

Zaproszenie wysłane.

Witam dzis

Witam dzis zrezygnuje ze udziału w flocie  temporal i jesli jest mozliwośc prosze o zaproszenie do waszej muj nic Radek@konrad21000

Daj znak jak już wyjdziesz z poprzedniej Floty

Radek123
    Uczestnik

Zaproszenie wysłane.

Daj znak jak już wyjdziesz z poprzedniej Floty

Właśnie wyszłem z poprzedniej

Jorad
    Uczestnik

Witam

Chciałbym dołączyć do waszej Floty - Jorad@piter126

Pozdrawiam

Melnikor
    Uczestnik

Witam

Chciałbym dołączyć do waszej Floty - Jorad@piter126

Pozdrawiam

Zaproszenie wysłane.

shrank
    Uczestnik

Witam,zostałem usunięty z floty z powodu zbyt długiej nieobecności (niestety nie zależnej ode mnie),czy jest możliwość ponownego przyjęcia moich postaci do Waszego grona ?

shrank@grzegorz1975,shranker@grzegorz1975,sh'abine@grzegorz1975

buczi1984
    Uczestnik

Z chęcią bym dołączył, nowy tu jestem i jeszcze za bardzo nie znam tego świata a polatał bym z kimś 

Gerard@buczaku 

Pozdrawiam

Vertoss
    Uczestnik

Witam,

Również chciałbym dołączyć do waszej floty. Mam 57lvl.

Vertoss@Tekzal

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 160 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram