Forum Fantastyka Gry Reddragon

Reddragon

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 306 total)
  • Author
    Keymaster

Koalicja Antyterrorystyczna odrodziła się, niczym Fenix z popiołów (choc nie bez trudności...). Zatem o ile ktokolwiek z dawnych sojuszników gra jeszcze na serwie to zapraszam do odnawiania sojuszy - do impa lub do mojego guba DHH. Jeżeli są nowi chętni do sojuszy to także nie wzgardzimy.

......

Do diaska... tak długo starałem się pisać poprawnie a tu mi taką literówkę złapali 😛

Kronos
    Participant

Tak więc stało się zaczęła się kolejna era w Red dragon 😀 Powstała nowa rasa, zmieniły się zasady........... np. pojawiły się okręty 😉 Ale niestety trekowa koalka przestała istnieć 🙁 Czy naprawdę nie ma już chętnych osób które by chciały wskrzesić Kwadrant Alfa ? 😉

Liranna
    Participant

Ja bym chętnie pograła, ale nie mam z kim, a do obcej koalki dołączać się nie chcę.

Piotr
    Keymaster

Tylko dwie rzeczy mnie interesuja. Po pierwsze: czy bedzie Imperator i GD - bo nie mam zamiaru nawet zblizac sie do tych stanowisk. ;> Wazne tez zeby kazdy mial WYLACZNIE po jednym panstwie. A druga sprawa: jak to teraz wyglada z placeniem za gre?

Coen
    Participant

Dołaczam sie do pytań i zdania Piotra

fluor
    Keymaster

Ja zapraszam do Antyterrorystycznej 🙂 Formułujemy właśnie nowy skład, więc wolne są funkcje GD, a specjaliści, zwłaszcza od złodziei bardzo chętnie widziani. Oczywiście zwyczajni koalicjanci także :)Płacenie wygląda tak, że można zapłacić za 1 erę bądź "na wieczność" za tyle gubów ile się chce. Każda osoba zakłada własne konto na które wpływają kredyty (po tym jak wpłata wejdzie na konto admina 😉 ) które wykorzystuje się do zasilania gubów. Kiedy zaś gub ci się znudzi, możesz go np abdykować i założyć sobie nowego i opłacić z tej samej kwoty (działa przez całą erę).www.antyterrorystyczna.z.pl(nie ma się za bardzo czym chwalić, ale stronka jest. Sam zrobiłem 😉 )Jest tylko jedno "ale". Musielibyście znieść moją osobę w roli Imperatora, przynajmniej przez pewien czas 😛

O`mus
    Participant

To ja może napisze, że na serwerze czeskim (www.reddragon.cz) rozpoczęła się wczoraj nowa era.Niby nic w tym niezwykłego za wyjątkiem iż jest BEZPŁATNA!!!!!!!!No, to tyle może kogoś to zainteresuje.... 😀

Reyden
    Participant

gra ktoś na RD.cz ??

O`mus
    Participant

No ja zapodaje (moje księstwo to Dark Water - ale trochę wiejskie bo pierwszy tydzień kumpel nim grał i schrzanił)

Reyden
    Participant

Gra ktoś dalej w RD ??W temacie cisza od chyba 4 lat . W RD można grać za darmo , jedyne ograniczenie to posiadanie jednego tylko konta z jednym księstwem .Jak będę w pracy ( nocka ) to założę sobie konto .Może czas ponownie stworzyć zgraną koalkę trekową .

fluor
    Keymaster

"Ponownie" i "zgraną"? O ile mnie pamięć nie myli to zachodzi tu pewna sprzeczność z tym co kiedyś się działo.

O`mus
    Participant

Trochę lat minęło, jednak jakby co mogę dołączyć jakimiś krasnalami 😛

Alen
    Participant

Widzę że temat umarł ,a RD w zasadzie wciąż żyje i ma się dobrze. :):)

Dołączona grafika

Właśnie rozpoczęła się kolejna, 18 już era gry. Jak każda z er tak i ta przyniosła zarówno zmiany w mechanice gry jak i pewne zmiany w systemie nagradzania.

Tym którzy znają nie muszę się o niej rozwodzić - tym którzy nie znają a chcieliby poznać, zapraszam na stronę główną - http://www.reddragon.pl

Najważniejsze nowości to: nowa rasa Ożywieńców, dodatkowo rozbudowany system ochrony początkujących graczy.

Gra jest bezpłatna, rejestracja zajmuje najwyżej kilkadziesiąt sekund… potem już trochę mniej z górki, bogactwo opcji i stopień rozbudowania mogą na początku przytłaczać, ale Dracopedia i poradniki oraz Szkoła Gry, a także szkoleniówki - koalicje gdzie doświadczeni gracze uczą początkujących, powinny pozwolić przez to przebrnąć. A potem zostaje już tylko doskonała strategia.

http://www.reddragon.pl

Chętnych zapraszam i służę pomocą - Alen koalicja 17-stu Farmerów. :]

cinus
    Participant

ehh stare dobre lata, nieprzespane noce i bluzgi, kiedy o 2 w nocy okazywało się, że w środku wojny raptem kilka się 5 osób :>

Piotr
    Keymaster

Wlasnie dlatego juz nie gram. ;> Wiecej stresow niz rozrywki.

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 306 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram